ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πρώτη” για τις γυναίκες και τις νεάνιδες του Άρη (photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά 2015-2016 των γυναικών και των νεανίδων του μπασκετικού τμήματος του Άρη.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Το παρόν στην προπόνηση έδωσαν οι παρακάτω10 αθλήτριες: Αθηνά Αντωνιάδου, Χρύσα Κιλαζίδου, Μάρω Τράντα, Βιβή Ιγγλέζου, Βάλια Χρηστίδου, Σοφία Αντωνιάδου, Κλέλια Βουλγαράκη, Ελένη Σικαλίδου, Χρύσα Θωμόγλου, Γεωργία Γιοβανούδη.

Επίσης, ήταν σήμερα στο Αλεξάνδρειο, αλλά δεν προπονήθηκαν, η Βάσω Παπαρδέλα και η Τατιάνα Τζιότζιου, όπως δικαιολογημένα απών ήταν και η Μαρία Κατσαμούρη, λόγω της συμμετοχής και των τριών, πριν μία εβδομάδα,στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β Κατηγορίας με την Εθνική Ελλάδας Νεανίδων.

gynaikes-2

Επίσης, έλειπε δικαιολογημένα λόγων υποχρεώσεών της η Βίκυ Ακσεχέρογλου, αλλά και οι Έλενα και Κατερίνα Τσινέκε, που βρίσκονται στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β Κατηγορίας με την Εθνική Ελλάδας Κορασίδων.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, υπήρξε μια πρώτη γνωριμία και μία σύντομη ενημέρωση των αθλητριών από τον προπονητή της ομάδας, τον Γιώργο Ατακτίδη, ο οποίος τις ευχήθηκε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

gynaikes-1

Επίσης, μίλησε στα κορίτσια και ο Σίμος Μαρβάκης ο βοηθός προπονητή της ομάδας και στη συνέχεια μαζί και με τον Γιώργο Μηλιαρά ξεκίνησε η προπόνηση.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν σχετικά χαλαρό και περιλάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα.

gynaikes-4

Στην προπόνηση παρόν ήταν και ο γενικός αρχηγός της ομάδας ο Άγγελος Πανταζής, ο οποίος φρόντισε να μην λείπει τίποτα.

Από αύριο το πρωί οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται στο Καυτανζόγλειο».

gynaikes-12 gynaikes-5 gynaikes-7 gynaikes-8 gynaikes-9 gynaikes-10

To Top