ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης θέλει απόφαση από την ΕΠΟ μέχρι την Παρασκευή

Η Football League δεν πήρε κάποια απόφαση για πρωτάθλημα 20 ομάδων, ανακοίνωσε αντίθετα πρωτάθλημα με 17 ή 18 και πέταξε το μπαλάκι στην ΕΠΟ, όπου θα κριθεί το θέμα ανόδου.

Ο Άρης θα καταθέσει την Τρίτη την έφεσή του για να μπορέσει να αποκτήσει δικαίωμα προβιβασμού, ενώ αναμένεται να δούμε τι θα κάνουν οι άλλες τρεις ομάδες… Η προκήρυξη του πρωταθλήματος κάνει λόγο για 20 ομάδες. Οι περσινοί δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής (Άρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά, Παναργειακός) απέκτησαν έννομο συμφέρον για να πάρουν τις θέσεις ουσιαστικά των ΟΦΗ και Νίκη Βόλου, που δήλωσαν αδυναμία κι έπεσαν στην τρίτη κατηγορία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, η Επιτροπή Εφέσεων θα συνεδριάσει την προσεχή Πέμπτη (20/8) και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η απόφαση, προκειμένου στη συνέχεια να οριστούν μπαράζ (αν θα ‘ναι θετική η απόφαση). Αυτό είναι κάτι που θέλει ο Άρης και θα το παλέψει, έχοντας τους κανονισμούς με το μέρος του.

Ήδη οι κίτρινοι κινούνται με ψυχραιμία και ετοιμάζουν την “επόμενη κίνηση” τους, γνωρίζοντας ότι είμαστε στην Ελλάδα… Αν η Επιτροπή Εφέσεων κλείσει τα μάτια στη νομιμότητα, οι κίτρινοι θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στην Αθήνα, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι οι μέχρι στιγμής 17 ομάδες… δεν βλέπουν με καλό μάτι το να γίνουν 20 (όπως ορίζει η προκήρυξη). Οι λόγοι προφανείς… Πρώτον γιατί θα μειωθεί η πίτα στα έσοδα από τηλεοπτικά και ΟΠΑΠ, ενώ θα υπάρξει δεδομένα κι ένας ακόμα υποψήφιος για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ο Άρης. 

To Top