Η KMA τιμάει τους παλαίμαχους (21.00) στο Sports Cafe με την παράδοση του Νο. 10.000

Ο αριθμός μητρώου 10.000 της Κοινωνίας Μελών Άρη θα έχει και επίσημα κάτοχο σε λίγες ώρες. Στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο ARIS SPORTS CAFΕ, όπου θα δοθεί τιμητικά στο Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ο αριθμός μητρώου 10.000.

Όπως ανακοινώθηκε και χθες από την Κοινωνία Μελών “συμπλήρωσε δέκα χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη και ο αριθμός μητρώου 10.000 δόθηκε τιμητικά στο Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ. Ο αριθμός ωστόσο των μόλις 2.900 οικονομικών τακτοποιημένων μελών και των περίπου 1.200 δόκιμων μελών μαρτυρά ότι υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς (οργάνωση, επικοινωνία, εξυπηρέτηση, διαφάνεια, κ.ά.). Το ΔΣ της ΚΜΑ θα εντείνει τις προσπάθειες του και θα εφαρμόσει σχέδιο εξόδου από την κρίση, με κύριους άξονες την ανάκτηση της εμπιστοσύνης του κόσμου στη δυναμική του Συλλόγου και της αξιοπιστίας των θεσμών, και τη συνειδητοποίηση πως δεν απέχουμε πολύ από την επίλυση των προβλημάτων, αλλά για να επιτευχθεί αυτή προϋποθέτει τη συμμετοχή όλων”.

Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους τους Αρειανούς να περάσουν από το “Κλεάνθης Βικελίδης” και να δουν τους παλιούς αστέρες της ομάδας, να συζητήσουν για τις δύσκολες ώρες που περνάει η ομάδα και φυσικά να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας.

 

To Top