Πλάνο διάσωσης από την Κοινωνία Μελών! – Έξι δράσεις μέσα στο επόμενο δίμηνο

Το πλάνο της Κοινωνίας Μελών Άρη με την συμβολή όλων των θεσμών του Άρη τίθεται σε εφαρμογή. Αφού ανακοινώθηκαν οι 12 τρόποι με τους οποίους ο κόσμος θα στηρίξει οικονομικά την ΠΑΕ μέσα στον Ιούλιο, γνωστοποιήθηκαν και οι άμεσες δράσεις του Φορέα μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Όπως ανακοινώθηκε από τον επίσημο ιστότοπο της Κοινωνίας Μελών και είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του Φορέα, Άγγελος Γρόλλιος, υπάρχει άμεση κινητοποίηση. Οι σχεδιαζόμενες δράσεις για το επόμενο δίμηνο έχουν ως εξής:

1) Εκπόνηση πολυετούς πλάνου βιωσιμότητας της εταιρίας σε συνεργασία με ειδικευμένους νομικούς και φοροτεχνικούς.

2) Λεπτομερής εξέταση με συγκεκριμένες δράσεις (επαφές, πιέσεις, παραστάσεις με τους αντίστοιχους φορείς) όλων των δυνατοτήτων που μας παρέχει η νομοθεσία της πολιτείας για την οικονομική εξυγίανση και την επιβίωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κύρια και αρχικά και πιθανόν του συνόλου των ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιριών.

3) Πλήρης αναδιοργάνωση του οργανογράμματος, καθώς και των ρόλων και των αρμοδιοτήτων των μελών του ΔΣ και των στελεχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

4) Προκήρυξη ενδιαφέροντος ειδικευμένων εταιριών για την διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου των πεπραγμένων όλων των διοικήσεων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από το 2004 μέχρι και σήμερα.

5) Πλήρης καταγραφή – αξιολόγηση και επιλογή από το ΔΣ της ΚΜΑ όλων των προτάσεων των υποψηφίων στις εκλογές της δευτέρας Ιουλίου καθώς και οποιασδήποτε άλλης πρότασης που θα κατατεθεί εγγράφως για την λειτουργία της ΚΜΑ και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

6) Όλα τα παραπάνω θα γίνουν με πλήρη και διάφανη συνεργασία με το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τον έτερο μεγαλομέτοχο Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Καλούμε όλους τους Αρειανούς να αφήσουν πίσω ότι πιθανόν μας χωρίζει από το παρελθόν και να συμμετάσχουν ενεργά στην Ηράκλεια προσπάθεια για την επιβίωση του αγαπημένου μας ΑΡΗ. Θέτοντας τον εαυτό του στην υπηρεσία του συλλόγου με πνεύμα συλλογικότητας, ανιδιοτέλειας και συνεργασίας, χωρίς προαπαιτούμενα, όρους και προϋποθέσεις, εμπάθειες και προσωπικές διαφορές.

 

To Top