Λαμπριάκος: “Απλά μαθηματικά. Ο Άρης χρωστάει 23-24 εκατ. ευρώ, χρειάζεται 6-7 εκατ. ευρώ φέτος!”

Ο Σταύρος Λαμπριάκος είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Πολύ απλά. Πολύ ξεκάθαρα. Χωρίς ωραιοποιήσεις. Ο Άρης χρωστάει 23-24 εκατομμύρια ευρώ. Χρειάζονται άμεσα φέτος 6-7 εκατομμύρια ευρώ. Ο κόσμος δεν έχει ανταποκριθεί όσο ο ίδιος θα περίμενε, αλλά “πρέπει να καταλάβει ότι εμείς δεν είμαστε συνεχιστές των καταστάσεων που έφεραν την ομάδα εδώ”.

Ο Λαμπριάκος τόνισε πως “μέχρι τις 29 Ιουλίου πρέπει ο Άρης να βρει ένα εκατομμύριο ευρώ. Αν δεν δώσει αυτό το ποσό για να πάρει την αδειοδότηση, την επομένη θα προστεθούν άλλες 300.000 ευρώ και θα πρέπει να καταβάλει 1,3 εκατ. ευρώ.

Προσπαθούμε κάθε μέρα να χτίσουμε ένα καμένο σπίτι, αλλά μας λείπουν τα υλικά, που είναι τα χρήματα.

Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι εμείς δεν είμαστε συνεχιστές των καταστάσεων που έφεραν την ομάδα σ’ αυτό το σημείο. Αν δεν σταθεί ο κόσμος κοντά στην ομάδα, δεν θα τιμωρήσει με την στάση κάποια πρόσωπα αλλά τον ίδιο τον Άρη. Κι εγώ θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που έχουν κάνει τα εγκλήματα και έφεραν τον Άρη σ’ αυτό το σημείο, αλλά προέχει να βρεθεί η σωτηρία της ομάδας.

Περιμένω από τον κόσμο μεγαλύτερη ανταπόκριση. Δίνω σήμα κινδύνου. Τα διαρκείας είναι πάρα πολύ λίγα, είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας. Έχουμε αγορές εισιτηρίων διαρκείας από Γερμανία και Αμερική, είναι κρίμα Αρειανοί που ξέρουμε ότι πονάνε την ομάδα να μην έρχονται κι αυτοί.

Ακούγεται ότι ‘δεν άλλαξε τίποτε, ο Ζαμπέτας είναι πάντα μέσα στη διοίκηση’. Σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι έτσι, τα λεφτά πηγαίνουν στον Άρη. Κάθε ευρώ πιάνει τόπο. Αυτό θα γίνεται όσο είμαστε εμείς στην ΠΑΕ. Το ξέρουμε ότι είμαστε άπειροι ως διοίκηση.

Είναι όμως απλά μαθηματικά, κύριοι: Ο Άρης χρωστά 23-24 εκατομμύρια και χρειάζεται για τη νέα χρονιά 6-7 εκατομμύρια”.

 

To Top