Η NOVA “ξέθαψε” όλα τα ριπλέι! Ακούσιο χέρι του Ψυχογιού, δεν υπάρχει πέναλτι! (videos)

Η NOVA έστω και σήμερα… εδέησε να δείξει τα ριπλέι για την φάση του πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού χθες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Φυσικά και αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι και όλα τα ριπλέι δικαιώνουν τον Ψυχογιό που δήλωσε ότι η μπάλα βρίσκει στο χέρι, αλλά είναι ακούσιο!

Μετά από σχεδόν 24 ώρες και αφού ασκήθηκε έντονη κριτική από την πλειοψηφία του Τύπου, η NOVA αποφάσισε να “βγάλει” στον αέρα αυτά που… έκρυβε χθες. Το PRESSARIS είχε επισημάνει το… σύνδρομο του συνδρομητικού, αλλά ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της NOVA, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται: “Προκαλεί βεβαίως απορία το γεγονός ότι το συνδρομητικό κανάλι όχι μόνο δεν σχολίασε το παραμικρό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του αγώνα, αλλά «κατάφερε», διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να βρει και να δείξει το πλάνο του επεισοδίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περισσότερο από τέσσερις (4) ώρες μετά τη λήξη του αγώνα. Τέτοιου είδους παραλείψεις πληγώνουν ανεπανόρθωτα την όποια αξιοπιστία έχει απομείνει στο πρωτάθλημά μας και ενισχύουν στο έπακρο την καχυποψία”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: Τελικά τα ριπλέι της φάσης του πέναλτι δημοσιοποιήθηκαν έστω και διαδικτυακά και ο καθένας μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για το ότι δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι.

 

To Top