Καμπιονάτο σε ρυθμούς Άρη

Έντονο παραμένει το κίτρινο χρώμα στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Δύο πρώην συμπαίκτες στον Άρη, τέθηκαν αντιμέτωποι χθες το βράδυ με τις ομάδες τους στο καμπιονάτο. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος υποδέχτηκε στην Μπιέλα την Σιένα, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Μπόμπι Μπράουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση την φετινή σεζόν με τα χρώματα της Μοντεπάσκι σημειώνοντας 20 πόντους στα 24 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ. Το ίδιο χρονικό διάστημα έμεινε στον αγωνιστικό χώρο και ο Κερκυραίος πρώην φόργουορντ του Άρη ο οποίος σκόραρε πέντε πόντους, «κατέβασε» δύο ριμπάουντ ενώ μοίρασε και δύο ασίστ.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ακόμα ένας παίκτης του Άρη. Ο Μπράιαντ Ντάνστον, σκόραρε 17 πόντους στη νίκη της Βαρέζε επί της Καντού, ενώ είχε και 11 ριμπάουντ. Η ιστορική Βαρέζε βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μεγάλη νίκη πέτυχε και η Αβελίνο επί της Βίρτους Μπολόνια με 87-77 με κορυφαίους δύο πρώην κίτρινους, τον Τζέρεμι Ρίτσαρντσον (23π., 4κλ., 3ασ.) και Νταν Μαυραειδή (14π.), ενώ η Βενέτσια του Αντρέα Ματσόν επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μπρίντιζι με 82-63 με τον Κίκι Κλαρκ να έχει 18 πόντους και 5 ασίστ.

Μεγάλο “διπλό” έκανε η Ρέτζιο Εμίλια μέσα στο Μιλάνο επί της Αρμάνι Τζινς με 78-66 με τον Ντομινίκ Τζέιμς να έχει 11 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής.

 

To Top