Η Sportvision “ξεκλείδωσε”, το Δημόσιο ανοίγει οριστικά την πόρτα για το άρθρο 99!

Πολλά και σπουδαία πράγματα έγιναν τις τελευταίες βδομάδες, με αποκορύφωμα τη δράση των τελευταίων ημερών. Ο Δημήτρης Ηλιάδης ανέλαβε μια δύσκολη αποστολή, την οποία μέχρι σήμερα φέρνει εις πέρας!

Το τελευταίο 48ωρο, ο Άρης πέτυχε σημαντικές συμφωνίες, οι οποίες ουσιαστικά… «ξεκλειδώνουν» την πόρτα για το άρθρο 99, με βάσει τα χρέη προς τους ιδιώτες πιστωτές. Με έναν πρώτο υπολογισμό, η κίτρινη ΠΑΕ, έφτασε σε συμφωνία, με υπογεγραμμένες συμβάσεις εξυγίανσης σε ποσοστό 70%! Η τελευταία συμφωνία με τη Sportvision, εκ των βασικών αντιδίκων του Άρη στο άρθρο 99, ουσιαστικά περιγράφει ότι ο δρόμος άνοιξε.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμβάσεις εξυγίανσης υπογράφθηκαν από τις δυο πλευρές, η Sportvision θα είναι σύμμαχος του Άρη στην προσπάθεια της πλήρους υπαγωγής στο άρθρο 99 και όχι μόνο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία με την συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρία, προβλέπει επέκταση της συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια για την εκμετάλλευση των διαφημιστικών πινακίδων στο Κλεάνθης Βικελίδης και επικυρώνει την αμοιβαία διάθεση συνεργασίας σε βάθος χρόνου.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει να κάνει με «αμαρτίες» παλιών χρόνων που κόστισαν σε χρήμα, δικαστικές μάχες και πρεστίζ και ουσιαστικά βάζει σε μια σειρά ένα τεράστιο «αγκάθι» της τάξης των 3.000.000 ευρώ, φέρνοντας σε ευνοϊκή θέση τον Άρη σε ότι αφορά τους ιδιώτες πιστωτές κι ενώ παραμένει προς δρομολόγηση η πλήρης συμφωνία και με το Δημόσιο.

Αυτή, λοιπόν, η συμφωνία με το Δημόσιο θα ανοίξει οριστικά την πόρτα της πλήρους υπαγωγής στο άρθρο 99 για την ΠΑΕ Άρης στο πιο καθοριστικό (μέχρι το επόμενο) βήμα της εξυγίανσης, άρα και της επιβίωσης. H συνεργασία ΠΑΕ και νομικών κορυφώνεται. Όπως σημειώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ, η αίσθηση που υπάρχει στην Αλκμήνης είναι ότι θα επιτευχθεί οριστική λύση, μια και τα μηνύματα είναι θετικά.

Μέχρι την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα αυτό, ώστε να ανοίξει η διαδικασία της και θα δρομολογηθεί η εξυγίανση και επιβίωση του Άρη!

To Top