Ο χορός των… φαντασμάτων γύρω από το Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο Άρης ποτέ δεν στερήθηκε ανθρώπων… πρόθυμων να του δημιουργήσουν πρόβλημα, για δικό τους προσωπικό όφελος. Πόσο μάλλον, όταν κάποιοι από αυτούς έχασαν και χάνουν τα… “μερτικά από τη χαρά” που θα έλεγε και ο τραγουδοποιός.

Η δήλωση του Αργύρη Αργυριάδη περί… φαντασμάτων, μπορεί να ήχησε μακάβρια και κρύα στα αυτιά των φίλων του Άρη, αλλά όπως διέρρευσε τις τελευταίες δυο μέρες (ο κόσμος τό ‘χει τούμπανο κι αυτοί κοντό καμάρι), ο χορός των φαντασμάτων καλά κρατεί!

Εδώ και 48 ώρες υπάρχει έντονη… κινητικότητα, προφορικώς και εγγράφως, προκειμένου να μπουν εμπόδια (για ποιον λόγο άραγε;) στην προσπάθεια της ΠΑΕ Άρης (και του κόσμου της για να μην ξεχνάμε) ώστε να εξυγιανθεί και να βαδίσει στην επόμενη μέρα της επιβίωσης.

Μια περίεργη… αλληλογραφία στην Αλκμήνης και η… απροθυμία συναίνεσης, από άτομα που εκουσίως ή ακουσίως (θέλουμε να πιστεύουμε το δεύτερο) συμμετείχαν στην δημιουργία των ανοιχτών πληγών του συλλόγου, δείχνουν πολλά. Και κυρίως ότι τελικά κάποια… φαντάσματα έχουν σάρκα και οστά!

Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες, οσονούπω!

To Top