Η UEFA… τιμά τον Νίκο Γκάλη!

Μια ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση αν και λίγο αναπάντεχη δέχθηκε ο μεγάλος Νίκος Γκάλης κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο τον περασμένο μήνα. Η UEFA τον προσκάλεσε να είναι VIP Guest στον τελικό του Champions League που θα γίνει τον προσεχή Μάιο στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» που αποκαλύπτει το θέμα, την ιδέα είχε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Θόδωρος Θεοδωρίδης και την αποδέχθηκε άμεσα ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί αλλά και τα υπόλοιπα υψηλόβαθμα στελέχη της που αποδείχθηκαν θαυμαστές του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.

O Νίκος Γκάλης, άλλωστε, έχει ξεπεράσει τα όποια όρια του μπάσκετ, αποτελώντας έναν ζωντανό θρύλο, έναν ζωντανό πρεσβευτή του ελληνικού αθλητισμού, ανήκοντας στην ελίτ του παγκόσμιου στερεώματος.

Τέτοιες βραβεύσεις, φυσικά και πρωτοβουλίες φέρνουν στο φως της επικαιρότητας για μια ακόμη φορά, τη μεγάλη απορία “γιατί ο Άρης δεν έχει τιμήσει όπως θα έπρεπε και του άξιζε τον μεγάλο αυτό αθλητή;”.

To Top