Θέλει ακόμα χρόνο…

Επιτέλους μας δικαίωσε και μία φορά η Βέρντερ Βρέμης. Έστω και με αρκετή δόση τύχης. Ξέφυγε το σκορ στο Κολωνία – Βόλφσμπουργκ. Μείναμε στα ίδια.

Γράφει στο  Bet-hoven ο Άλκης Τσαβδαράς

ΧΕΡΤΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Στην πρεμιέρα της σεζόν η Χέρτα απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Μόναχο από την Μπάγερν. Ξεκίνημα β’ γύρου και οι πρωτευουσιάνοι βρίσκουν μπροστά τους την Μπάγερν. Οι Βαυαροί είναι αυτήν τη στιγμή στο -7 από τη Λειψία. Δύσκολη έξοδο. Ειδικά με τις μεταγραφές της τον Ιανουάριο να είναι μηδαμινές και τα αγωνιστικά προβλήματα πάμπολλα.

Ο Κίμιχ είναι τιμωρημένος, ο 1ος σκόρερ Λεβαντόφσκι θα παίξει αλλά προέρχεται από εγχείριση και μόλις αυτήν την εβδομάδα μπήκε στις προπονήσεις, ο Γκνάμπρι είναι εντελώς ανέτοιμος, οι αμυντικοί Ζίλε, Ερναντές απέχουν μόνιμα, όπως και ο εξτρέμ Κομάν. Ο Φλικ ήθελε παίκτες, ο Σαλιχάμιτζιτς του είπε «όχι». Απλά τα πράγματα.

Η Χέρτα έχει τον Γιούργκεν Κλίνσμαν στον πάγκο. Κάποτε ήταν στο Μόναχο, αλλά αυτές ήταν άλλες εποχές. Από τότε, προ 10ετίας, έχει να κάνει τόσο κακό 1ο γύρο η βαυαρική ομάδα. Η Χέρτα είναι χαμηλά, αλλά το ρόστερ της είναι για πιο ψηλά. Χωρίς ενίσχυση η ίδια. Δουλεμένο, όμως, το σύνολό της. Επενδύει στην ομοιογένεια. Στα 4 ματς χωρίς ήττα στο φινάλε του 2019. Πήρε τα πάνω της. Έδειξε ότι μπορεί.

Η Μπάγερν δείχνει ανέτοιμη για την αρχή του 2020. Ειδικά αν δεν «τραβήξει» επιθετικά ο Λεβαντόφσκι, τότε έχει πρόβλημα. Η Χέρτα ξέρει τι πρέπει να κάνει και εντός έδρας αποτελεί καλό σύνολο, όπως απέδειξε στο 0-0 με την Γκλάντμπαχ. Το χάντικαπ μας επιτρέπει ακόμα και νίκη των Βαυαρών με ένα γκολ διαφορά. Αν νικήσουν…

Διαβάστε εδώ τα πάντα για τα καζινο παιχνιδια

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Ήδη για 3η φορά θα συναντηθούν οι δύο μονομάχοι. Δύο νίκες η Λεβερκούζεν, μία στο πρωτάθλημα (3-2), μία στο Κύπελλο (1-0). Η Πάντερμπορν κινείται στην αφέλειά της, εντούτοις στο δεύτερο μισό του πρώτου γύρου έδειξε τα δόντια της και κόντρα στους μεγάλους. Ισχνές ήττες από Μπάγερν και Λειψία, ισοπαλία (ήταν μπροστά με 3-0) κόντρα στην Ντόρτμουντ. Ενισχύθηκε επιθετικά, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, έχει περιθώρια βελτίωσης.

Η Μπάγερ έχει αρκετές απουσίες. Λογικά θα συναντήσει δυσκολίες με τους Βεστφαλούς. Όχι, όμως, πως δεν θα μπορέσει να βρει δίχτυα. Ο Χάβερτς θα ανεβάσει στροφές, καθώς χρωστάει καλές εμφανίσεις. Ο Αλάριο είναι σε φόρμα, με τον Φόλαντ πάντα έτοιμο για την υπέρβαση. Λογικό να ανοίξει το σκορ. Ανεβάζουμε τον πήχη και πάμε σε μία πλούσια απόδοση, προτείνοντας το G/G του 1ου ημιχρόνου.

To Top