Θέλει νέο ξεκίνημα, ποντάρει στον κόσμο!

Σε ένα νέο ξεκίνημα στοχεύει ο Άρης, που επιστρέφει στα φιλέ μετά την 20ήμερη διακοπή του πρωταθλήματος, υποδεχόμενος τον Ολυμπιακό αύριο (17:30) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Η φιλοδοξία της ομάδας του Γιώργου Γιάτση θα είναι προφανής: Να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη, απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο, ώστε να ανακάμψει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν προ ολίγου την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αυριανού παιχνιδιού και δηλώνουν έτοιμοι να επιστρέψουν στις νίκες, ποντάροντας στη βοήθεια του κόσμου, αλλά και στους βασικούς παίκτες που δείχνουν να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους, έστω και αν τα προβλήματα δεν έχουν εκλείψει ολοκληρωτικά.

Ο αρχηγός της ομάδας, Θάνος Τερζής, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών», ενώ ευχάριστα είναι τα νέα για τον διαγώνιο της ομάδας, Ιβάιλο Μπαρούτοφ, που δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί έπειτα από απουσία ενάμιση μήνα, αφού είχε αγωνιστεί μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή. Εξάλλου, σημαντικά βήματα προόδου έχουν κάνει ο Μάρκο Σάμαρτζιτς και ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, που αμφότεροι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού.

Ο Άρης, είχε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί στο διάστημα των τριών εβδομάδων αποχής του από το πρωτάθλημα και με την… κατάρα των τάι μπρέικ να έχει σπάσει έπειτα από τη νίκη στο παιχνίδι με το Φοίνικα Σύρου για το Λιγκ Καπ, δείχνει έτοιμος να κάνει μία καινούρια αρχή. Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γιάτση, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της ψυχολογίας, που αποδείχθηκε καταλυτικός στα περισσότερα παιχνίδια, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στο αμυντικό σκέλος, το οποίο είχε στερήσει στην ομάδα αρκετούς πόντους στη μέχρι τώρα πορεία της.

Οι «κίτρινοι» θα έχουν σύμμαχο στο Αλεξάνδρειο για άλλη μία φορά το φίλαθλο κόσμο του Άρη, που έχει αποδείξει ότι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Η παρουσία του δίνει ιδιαίτερη ώθηση στους παίκτες και σε δύσκολες αναμετρήσεις, όπως η αυριανή κόντρα στον Ολυμπιακό, αναμένεται καθοριστική.

To Top