«Θέλει να μείνει ελεύθερος ο Γιαννιώτας» γράφουν στην Ισπανία

Τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό επιδιώκει και μάλιστα άμεσα ο Γιάννης Γιαννιώτας, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το «pucelafichajes.com». 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο διεθνής εξτρέμ που ανήκει στους Πειραιώτες, αλλά δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια επίσημη συμμετοχή, θέλει να απεμπλακεί από το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ αφού δεν υπολογίζεται και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ατζέντης του θα μεταβεί στην Ελλάδα για να βρει τη λύση και μένει να φανούν οι προθέσεις της ομάδας, ενώ τονίζεται το δεδομένο ενδιαφέρον της Βαγιαδολίδ που από τη νέα σεζόν θα είναι στην Primera Division.

Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μία από τις προτεραιότητες του Άρη. Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν σε διαδικασία απευθείας επαφής με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Για την ακρίβεια, ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον βραχύσωμο επιθετικό και του εξέφρασε τις σκέψεις του. Αυτήν την στιγμή ο Άρης είναι σε στάση αναμονής.

To Top