Θέλει να πουλήσει έξι παίκτες η Ρόμα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας Corriere dello Sport, η Ρόμα θα προσπαθήσει να πουλήσει έξι παίκτες της κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ένας από αυτούς είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Κάρλες Πέρεθ. Ο Ισπανός έχει ένα γκολ σε 12 εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και η Ρόμα είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει δανεικό, για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Εάν φύγει ο Πέρεθ τότε ένας νέος επιθετικός θα ενταχθεί στη Ρόμα, με τον Στέφαν Ελ Σαράουι να θεωρείται αρκετά πιθανό πως θα μπορούσε να επιστρέψει στην ιταλική πρωτεύουσα.

Οι φουλ-μπακ Μπρούνο Πέρες και Ντάβιντε Σαντόν βρίσκονται επίσης στη λίστα των προς αποχώρηση από τους «τζαλορόσι», ενώ το ίδιο ισχύει για τους Φεντερίκο Φάτσιο, Χουάν Ζεσούς και Αμαντού Ντιαβαρά.

Η Ρόμα πραγματοποιεί μια αρκετά καλή πορεία στο εφετινό πρωτάθλημα, ευρισκόμενη στην τρίτη θέση (27 βαθμοί) της Serie A μετά τα 14 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στο -7 από την πρωτοπόρο Μίλαν και στο -6 από τη δεύτερη Ίντερ.

To Top