Ο «Βασιλιάς» έκλεισε τα 36 και ετοιμάζει άλλο ένα… πάρτι (videos)

O Λεμπρόν Τζέιμς συμπλήρωσε 36 χρόνια ζωής και παρά τα μέτρα που υπάρχουν για τον κορωνοϊό, αυτός ετοιμάζει άλλο ένα… πάρτι, όπως κάθε φορά που αγωνίζεται ανήμερα των γενεθλίων του.

Ό,τι και να πούμε γι’ αυτόν τον υπερπαίκτη είναι λίγο. Έχει χυθεί άπειρο μελάνι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης για το ταλέντο του και τα όσα έχει καταφέρει και κάθε χρόνος που περνάει, το δίλλημα για τον G.O.A.T. γίνεται όλο και πιο έντονο.

Ωστόσο, φαίνεται πως έχει να μας προσφέρει πάρα πολλά ακόμα, αφού μόλις πριν λίγους μήνες κατέκτησε το πρωτάθλημα και με την τρίτη διαφορετική ομάδα της καριέρας του, ενώ πιο πρόσφατο είναι το γεγονός της πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του με τους Λέικερς.

Το τελευταίο θα τον κρατήσει στο Λος Άντζελες μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ τα 85,6 εκατομμύρια δολάρια που θα λάβει θα τον ανεβάσουν στην κορυφή της λίστας των παικτών με τα περισσότερα έσοδα από συμβόλαια στην ιστορία του NBA.

Κι όμως το ταβάνι του μοιάζει ότι θα το πιάσει ή καλύτερα θα το ξεπεράσει, όταν θα τελειώσει το τρέχον συμβόλαιό του με τους «λιμνανθρώπους», δηλαδή όταν θα βαδίζει προς την συμπλήρωση της τέταρτης δεκαετίας της ζωής του. Αυτό γιατί ο ίδιος θα είναι free agent και ο μεγαλύτερος γιος του, ο Μπρόνι, θα αποφοιτά από το high school, κάτι που έκανε πιο έντονα τα σενάρια σχετικά με την συνύπαρξη πατέρα-γιου στην ίδια ομάδα.

To Top