ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέλει Πέρεθ ο Καλαϊτζίδης

Έναν παλιό του γνώριμο εξετάζει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, στην προσπάθεια που κάνει για την στελέχωση της ομάδας ενόψει της Φούτμπολ Λιγκ, παρότι ακόμα δεν έχει “σφραγιστεί” κι επίσημα η παρουσία του Άρη στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει παράλληλα και το αν θα έχει ο αδερφός του, Άλεξ Κάλας, το χρίσμα και της επόμενης μέρας.

Ο λόγος για τον Γκιγιέρμο Πέρεθ με τον οποίο ο 58χρονος προπονητής συνυπήρξε στη Βέροια την περίοδο 2012/13. O 28χρονος χαφ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βαλένθια, ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2012 και στα δύο χρόνια παραμονής του στη Βέροια, αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα και δύο τέρματα.

Επόμενος σταθμός του Ισπανού ο Πανθρακικός, στον οποίο αγωνίστηκε το πρώτο μισό της περιόδου 2014/15, με απολογισμό συμμετοχή σε 10 παιχνίδια, για να ολοκληρώσει τη χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ και τη Λαμία, με την οποία αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια.

Ο έμπειρος μέσος βρίσκεται στα πλάνα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, εφόσον επιτευχθεί η άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την πρώτη προσθήκη, από τη στιγμή που ήδη έχει υπάρξει μία πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη από πλευράς Άρη.

 

To Top