ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο μεταγραφικό κάδρο και ο Ντιέγκο Λεόν

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν έχει στη μεταγραφική του λίστα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Το όνομα του Ντιέγκο Λεόν φιγουράρει στην ατζέντα του 58χρονου προπονητή, Πρόκειται για παίκτη με τον οποίο συνεργάστηκε στη Νέα Σαλαμίνα, στην μία και μοναδική εμπειρία του Έλληνα τεχνικού, μακριά από το ελληνικό πρωτάθλημα την σεζόν 2013/14.

Εφόσον οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ, θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει επίσημη κρούση στον 31χρονο μέσο, με τον οποίο μέχρι στιγμής υπάρχει μία επαφή με τον εκπρόσωπο του, διερευνητικής μορφής προς το παρόν, καθώς η περίπτωση του αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του κυπριακού τύπου ο Ισπανός βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα και της Ομόνοιας, η οποία σκέφτεται εδώ και καιρό να του καταθέσει πρόταση, ώστε να τον ντύσει στα “πράσινα”, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου με τη Νέα Σαλαμίνα λήγει σε λίγες μέρες.

Ο Ίβηρας μέσος έχει μάλιστα και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς τη σεζόν 2012.13 αγωνίστηκε με την φανέλα της Κέρκυρας στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας μία γεμάτη χρονιά με 26 συμμετοχές.

 

 

 

To Top