ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Θέλει τον χρόνο του ο Χάγκινς

Ο Τζος Χάγκινς πάτησε παρκέ απέναντι στον Ιωνικό (έπαιξε 1 λεπτό και 21 δεύτερα), ύστερα από 43 μέρες και δεν θα μπορούσε να έχει κανείς την απαίτηση να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στα τέλη Οκτωβρίου.

Η αποχή από την αγωνιστική δράση τον επηρέασε και δεν θα πρέπει ουδείς να ξεχνά ότι ο Αμερικανός παίκτης, χάρη στην τεράστια προσπάθεια, που κατέβαλλε, επέστρεψε νωρίτερα από τις αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις, οι οποίες τον ήθελαν νοκ άουτ ακόμη και οκτώ εβδομάδες.

Ο 28χρονος γκαρντ θα χρειαστεί τον χρόνο του και το ευχάριστο είναι ότι θα τον έχει, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος για ένα διάστημα μεγαλύτερο των δυο εβδομάδων. Θα μπορέσει αυτές τις μέρες να δουλέψει σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Κολοσσό και φυσικά, ενόψει της συνέχειας της Basket League, αλλά και της συμμετοχής του Άρη στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

To Top