ΜΠΑΣΚΕΤ

Και τώρα το 4Χ4 με… φόντο την τετράδα για τον Άρη!

Ο Άρης πέτυχε κόντρα στον Ιωνικό την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και πέμπτη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις και πλέον στοχεύει βάσιμα στην κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Οι “κίτρινοι” θέλουν να κάνουν το 4Χ4 κόντρα στον Κολοσσό, τον οποίο θα υποδεχθούν στις 28 Δεκεμβρίου, ώστε να κλείσουν ιδανικά το 2022, παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο στόχος των τεσσάρων συνεχών νικών, που είχε τεθεί μετά την ήττα στο Περιστέρι είναι κοντά στην επίτευξή του. Τα τρία βήματα έγιναν… Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, η οποία ήταν κατάμεστη στα δυο παιχνίδια με την Καρδίτσα και το Λαύριο, πήρε αυτό, που ήθελε στην έδρα του Ιωνικού και τώρα έχει κυκλώσει τον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Ρόδου, που είναι η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το 2022.

Θα μεσολαβήσει μια διακοπή μεγαλύτερη των δυο βδομάδων, λόγω της διεξαγωγής του Ολ σταρ γκέιμ το προσεχές Σαββατοκύριακο (17-18 Δεκεμβρίου), αλλά και των Χριστουγέννων, διάστημα κατά το οποίο οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν κάποιες μέρες, όμως στο μυαλό όλων βρίσκεται ήδη η αναμέτρηση με τους Ροδίτες.

Είναι βέβαιο ότι όλοι στην ομάδα θα παραμείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο, χωρίς να πάρει κανενός το μυαλό αέρα για τον απλούστατο λόγο ότι το πρωτάθλημα δεν βρίσκεται ακόμη καν στα μέσα του δρόμου. Η σκληρή δουλειά και η καθημερινή προσπάθεια θα συνεχιστεί, προκειμένου ο Άρης να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος στην επανέναρξη της Basket League.

To Top