Αναζητά το εύκολο γκολ, ρίχνει όλο το βάρος στα τελειώματα…

Ψάχνει συνεχώς το… εύκολο γκολ, ώστε να απαλλαχθεί από το άγχος του αποτελέσματος και να “ξεκλειδώσει” οριστικά την αντίπαλη άμυνα. 

Είναι η μοναδική λύση για τον Άρη που παίζει για ένα και μόνο αποτέλεσμα σε κάθε του παιχνίδι, αυτό της νίκης! Οποιοδήποτε άλλο μόνο καταστροφικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, ιδίως αυτή την περίοδο…

Η παραγωγικότητα των “κίτρινων” στα Γιαννιτσά ήταν η καλύτερη φετινή, όμως σε καμία περίπτωση δεν διαγράφει από την μνήμη παιχνίδια του Άρη όπου η δυστοκία του χαρακτηρίστηκε -και όχι άδικα- μνημειώδης.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έριξε όλο το βάρος στη χθεσινή προπόνηση στα τελειώματα φάσεων, αλλά και στην πίεση του αντιπάλου όταν έχει την μπάλα στα πόδια του.

Οι περισσότερες ομάδας, όπως και το Βυζάντιο, έχουν αμυντικούς και μέσους που είναι αρκετά επιρρεπής στο λάθος, κυρίως επειδή στερούνται εμπειρίας από αγώνες σε γήπεδα όπως το “Κλ. Βικελίδης” αλλά και ομάδες με ειδικό βάρος, όπως αυτό του Άρη.

Αυτό αποζητά από τους παίκτες του ο 57χρονος τεχνικός. Να εκμεταλλευτούν και το παραμικρό λάθος των φιλοξενούμενων και φυσικά να πετύχουν όσο πιο γρήγορα γίνεται ένα τέρμα…

 

 

To Top