Ανοιχτό παράθυρο εμπλοκής στον Άρη από Ιωαννίδη!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ευρωλίγκας στη ΝΕΡΙΤ ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης και με τις τοποθετήσεις του για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη, άφησε να εννοηθεί ότι αυτό… μάλλον θα συμβεί. 

Ο “ξανθός” είχε διάθεση για ένα φλας μπακ στο παρελθόν. Θυμήθηκε δεκάδες ιστορίες από την εποχή της “Αυτοκρατορίας”, τη μεταγραφή Γιαννάκη, την κόντρα του με τον Γκάλη σε ένα παιχνίδι στη Βουλγαρία, το πρώτο πρωτάθλημα, στιγμές από τις προπονήσεις των δύο κορυφαίων παικτών του ελληνικού μπάσκετ και πολλά άλλα.

Φυσικά και έκανε τεχνική ανάλυση των αγώνων του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα και του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ, όπως φυσικά ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη. “Βοηθάω και τώρα… Άσε το πως… Βοηθάω”, είπε αρχικά ο Ιωαννίδης, ο οποίος ρωτήθηκε στη συνέχεια αν θα επιστρέψει σε πιο φανερό ρόλο και απάντησε: “Μπορεί, μπορεί, θα δούμε… Γι’ αυτούς που έχουν γνώση, είναι ορατό τι θα κάνω του χρόνου”.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την εικόνα και τις εκφράσεις του Ιωαννίδη όταν έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις περί εμπλοκής του στον Άρη, εκφράσεις που σαφώς ενισχύουν όλη τη φημολογία των τελευταίων μηνών.

To Top