ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέλουν αποχή δυο αγωνιστικών! Σκέψη για ρέφερι από Football League, αρνητική στην αναβολή η Σούπερ λίγκα!

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα έστειλε και επιστολή στους διαιτητές της Super League επιχειρώντας να τους πείσει να μην κάνουν αποχή με το θέμα να είναι στον… αέρα και θα υπάρξει οριστική επίσημη εξέλιξη το πρωί της Πέμπτης. Έπεσε στο τραπέζι να οριστούν ρέφερι της Football League!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το πρωτάθλημα ξανά στον… αέρα μετά την επίθεση στον ρέφερι Τζήλο. Οι διαιτητές δείχνουν μία πρόθεση να κατέβουν σε αποχή από την προσεχή αγωνιστική της Super League παρά τα όσα τους είπε ο Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής έστειλε και μία σχετική επιστολή προς τους διαιτητές της Λίγκας σε μία προσπάθεια να τους μεταπείσει και από πλευράς ΕΠΟ προκύπτει ότι θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα το πρωί της Πέμπτης.

Επί τάπητος τέθηκε η πιθανότητα να οριστούν διαιτητές της Football League αλλά είναι εξαιρετικά αβέβαιο το πως μπορεί να συμβεί αυτό! Με αυτά και με αυτά υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής και μαζί ο κίνδυνος να μην μπορέσει να διεξαχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι διαιτητές που σφυρίζουν στη μεγάλη κατηγορία, κάνουν μυστική ψηφοφορία για να αποφασίσουν το πώς θα κινηθούν μετά το συμβάν στον συνάδελφό τους και το να μην κατέβουν στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, δεν πρέπει να αποκλειστεί σε καμία των περιπτώσεων. Κάθε άλλο μάλιστα…

Σε ποσοστό που προσεγγίζει το 90%, οι διαιτητές είναι υπέρ της αποχής για τουλάχιστον δυο αγωνιστικές, προκειμένου να στείλουν το μήνυμά τους.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τους ασκούνται πολλές πίεσεις, ώστε να κατέβουν κανονικά στα παιχνίδια και να μην υπάρξει καμία εμπλοκή με τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής. Αύριο (20/12) είναι μια κρίσιμη ημέρα, διότι γίνονται και οι ορισμοί και θα διαφανεί αν οι διαιτητές θα κάνουν πίσω ή θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε αποχή!

Η Super League δεν επιθυμεί σε καμία των περιπτώσεων να αναβληθεί η προσεχής αγωνιστική. Η Λίγκα ενημερώθηκε θεσμικά για μία πρόθεση που υπάρχει από μεριάς των διαιτητών να απέχουν από το πρωτάθλημα λόγω της επίθεσης στον Τζήλο.

Η ενημέρωση που έχει και η Super League είναι πως η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει οριστικά το πρωί της Πέμπτης. Η Λίγκα εκτός του ότι λόγω ρητρών, αλλά και προγραμματισμού, δεν θέλει την αναβολή του πρωταθλήματος, τονίζει ότι αγωνιστική με διαιτητές της Football League δεν μπορεί να γίνει.

 

To Top