Με χατ τρικ του Μπέιλ η Ρεάλ στον τελικό κόντρα στην Αλ Αΐν του Μπεργκ (videos)

Με τον Γκάρεθ Μπέιλ εκτελεστή (χατ-τρικ) και τον Μαρσέλο δημιουργό (δυο ασίστ) η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 3-1 της Κασίμα Άντλερς και έκλεισε ραντεβού με την Αλ Αΐν του Μπεργκ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά την κατάκτηση του (τρίτου σερί) Champions League τον περασμένο Μάιο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να διεκδικήσει ένα ακόμα βαρύτιμο τρόπαιο: το (τρίτο διαδοχικό) Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Άμπου Ντάμπι.

Αντίπαλός της θα είναι το ερχόμενο Σάββατο η Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ (που επικράτησε 5-4 στα πέναλτι της Ρίβερ Πλέιτ την Τρίτη), με την ομάδα του Σαντιάγο Σολάρι να επικρατεί 3-1 της Κασίμα Άντλερς στον ημιτελικό και να κλείνει θέση για το μεγάλο τελικό.

Πρωταγωνιστής για τους “μερένγκες” ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του και μάλιστα μέσα σε 11 αγωνιστικά λεπτά: στο 44′ άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Μαρσέλο και διαγώνιο πλασέ με το αριστερό, στο 53′ εκμεταλλεύτηκε αλλεπάλληλα λάθη στην ιαπωνική άμυνα για να κάνει το 2-0 με δεξί πλασέ στην ανυπεράσπιστη εστία ενώ το τρίτο γκολ ήρθε στο 55′ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά απο νέα ασίστ του Μαρσέλο.

Από την πλευρά της η Κασίμα Άντλερς κατάφερε να μειώσει στο 78′ όταν ο Ντόι νίκησε με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή τον Κουρτουά, με το 3-1 για τους Μαδριλένους να μένει ως το φινάλε και τους Ιάπωνες να αντιμετωπίζουν έτσι την Ρίβερ Πλέιτ το ερχόμενο Σάββατο στον μικρό τελικό του τουρνουά.

ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ: Κουόν, Σότζι, Σίλβα, Ναγκάκι (46′ Ουτσίντα), Ντόι, Γιαμαμότο, Σερζίνιο, Νίσι (56′ Ανζάι), Έντο (81′ Λεάντρο), Άμπε, Γιουνγκ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Κρόος, Μπενζεμά, Μόντριτς, Μπέιλ (60′ Ασένσιο (74′ Καζεμίρο), Μαρσέλο, Λούκας Βάθκεθ (68′ Ίσκο), Γιορέντε.

To Top