Ο Τζήλος ανέφερε τρεις δράστες! Διοικητής Νοσοκομείου: “Εννοείται ότι είναι εκτός κινδύνου”

Ο Θανάσης Τζήλος έδωσε κατάθεση για την επίθεσή του μη έχοντας συνέλθει ακόμα από το σοκ. Ο διεθνής ρέφερι έκανε λόγο για τρεις δράστες, με τον έναν να τον κρατά και τους άλλους δύο να τον χτυπούν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στις 9:10 το πρωί της Τετάρτης (19/12) ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους καθώς έβγαινε από το σπίτι του. Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας έκαναν λόγο για «δολοφονική επίθεση»!

Ο κ. Τζήλος στην κατάθεση του στην αστυνομία έκανε λόγο για τρεις δράστες στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του, τους οποίους περιγράφει ως άνδρες με… θηριώδεις διαστάσεις. Όπως τόνισε «ο ένας με κρατούσε και άλλοι δύο με χτυπούσαν με ορμή και δύναμη». Ήταν σοκαρισμένος και γενικά σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, Παναγιώτης Νάνος, μίλησε στο Sport24.gr για την κατάσταση της υγείας του διεθνούς διαιτητή, Θανάση Τζήλου, ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση το πρωί της Τετάρτης (19/12) από αγνώστους, όταν ξεκινούσε για να πάει στη δουλειά του.

“Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εργαστηριακών εξετάσεων, δεν δείχνει ότι υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Θα δούμε αύριο”, είπε αρχικά ο διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Αναφορικά με το πού εντοπίζονται τα προβλήματά του από τα χτυπήματα, ο κ. Νάνος ανέφερε: “Στο κεφάλι και στα άκρα”.

Για το αν είναι εκτός κινδύνου, απάντησε πως “εννοείται ότι είναι εκτός κινδύνου“, ενώ ήταν κατηγορηματικός για το ότι δεν φέρει σοβαρά τραύματα, ούτε κάποιο σπάσιμο.

“Τα εργαστηριακά δεν έδειξαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα”, τόνισε ακόμα ο διοικητής και πρόσθεσε ότι “τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και εξιτήριο, θα δούμε. Το πιθανότερο είναι να βγει αύριο”.

To Top