Θέλουν γεμάτο γήπεδο στον Παναιτωλικό: παίκτες στα σχολεία και 3 εισιτήρια με… 9 ευρώ!

Θέλουν γεμάτο γήπεδο στον Παναιτωλικό κόντρα στον Άρη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της περιόδου. Οι παίκτες βρέθηκαν στα σχολεία, ενώ όπως αναφέρεται σε προηγούμενη ανάρτηση, υπάρχει η προσφορά: 3 εισιτήρια με… 9 ευρώ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σήμερα αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού αποτελούμενη από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Μάκη Μπελεβώνη, τον γενικό αρχηγό Χρήστο Κουτσοσπύρο και τους Τάσο Τσοκάνη, Ενέα Μιχάι, Γιώργο Λιάβα, επισκέφθηκαν το 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου και συμμετείχαν σε εκδήλωση κατά της βίας. Ολοι τους στάθηκαν πως το φαινόμενο πρέπει να εξαλειφθεί, ενώ απάντησαν και σε ερωτήματα των μαθητών, καλώντας παράλληλα να βρεθούν στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του ο Παναιτωλικός αναφέρει ότι: “Η ομάδα μας δίνει την Κυριακή (ώρα 19.00) τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με αντίπαλο τον Άρη και καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο γήπεδο, προσφέροντας εισιτήρια στις χαμηλότερες τιμές.

Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους διαρκείας να προμηθευτούν τρία απλά εισιτήρια με συνολική τιμή 9 ευρώ, προσερχόμενοι με την κάρτα τους στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο το Σάββατο και την Κυριακή (ώρες 11.00 έως 15.00)”.

To Top