Θέλουν… νίκη Μιραλάς και Τζιμπούρ

Ο Κέβιν Μιραλάς είναι απογοητευμένος από την ήττα (0-1) στην Γερμανία και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ, ωστόσο στρέφει το ενδιαφέρον του στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά, ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλούς αγώνες και είναι δύσκολο κάθε φορά να έχεις καλή απόδοση, αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι εμείς θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Σε κάθε ματς παίζουμε για να κερδίσουμε. Το Σάββατο πάμε στον Άρη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά θα ξεκουραστούμε για να είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι».

Δηλώσεις έκανε και ο Ράφικ Τζιμπούρ υπογραμμίζοντας ότι: «Είμαστε λυπημένοι γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, σε όλα τα επίπεδα. Τώρα όμως το πιο σημαντικό είναι να επανακάμψουμε, να συγκεντρωθούμε και να επικεντρώσουμε τη σκέψη μας στο να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη. Αυτό είναι το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας πλέον».

To Top