ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέμα στην “Α Bola”: “Θέλει να ανανεώσει με τον Άρη ο Γκάμα”

Δεδομένη η επιθυμία τόσο του Άρη, όσο και του Μπρούνο Γκάμα να ανανεώσουν την συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν, παρότι εκκρεμεί η κατάθεση της τελικής πρότασης από πλευράς “κιτρινόμαυρων”.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Κάποιες πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει. Παρατηρείται μία μικρή διαφορά στο οικονομικό, η οποία με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα πάψει να υπάρχει σύντομα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει οι δύο πλευρές να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν έχοντας στα χέρια τους τελικές προτάσεις.

Άλλωστε, ο Πορτογάλος με δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα, τόσο στην πατρίδα του, όσο και στην Ελλάδα τονίζει την επιθυμία του να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, η πορτογαλική “Α Bola” στην ηλεκτρονική της έκδοση, φιλοξενεί ρεπορτάζ με τον τίτλο:«Ο Μπρούνο Γκάμα θέλει να ανανεώσει με τον Άρη».

Και αναφέρει σε αυτό: «Ο Πορτογάλος winger του Άρη, Μπρούνο Γκάμα, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη (η διοίκηση ετοιμάζει ήδη νέο συμβόλαιο, μιας και το υπάρχον ολοκληρώνεται τον Ιούνιο)».

Στη συνέχεια υπάρχουν δηλώσεις του παίκτη, ουσιαστικά μια μεταφορά όλων όσων έχει πει πρόσφατα σε συνεντεύξεις του σε Ελλάδα και Πορτογαλία: «Είμαι χαρούμενος για τη σεζόν μου και που βοηθώ την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της. Θα ήθελα να μείνω στον Άρη, αλλά δεν μόνο θέμα επιθυμίας, καθώς θα πρέπει να εξετάσουμε κι άλλες παραμέτρους».

To Top