ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι καλύτεροι ξένοι στην ιστορία του Άρη! Ψηφίστε τους μέσω του Instagram του PRESSARIS

Ψηφίστε μέσω του Instagram του PRESSARIS τους τρεις, κατά την γνώμη σας,  καλύτερους ξένους παίκτες στην ιστορία του μπασκετικού Άρη!

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και… ποιοτικές! Ωστόσο, σας καλούμε να ψηφίσετε τους τρεις καλύτερους ξένους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Άρη από τη σεζόν 1983-84 έως και σήμερα.

Η συντακτική ομάδα του PRESSARIS ξεχώρισε 15 ξένους παίκτες που σημάδεψαν με το πέρασμά τους αγωνιστικά τον Άρη. Η επιλογή γίνεται περισσότερο με το κριτήριο προσφοράς στην ομάδα και λιγότερο της βαρύτητας του ονόματος του καθενός.

Εκτός από τους 15 εικονιζόμενους παίκτες, μπορείτε να διαλέξετε όποιον άλλο επιθυμείτε. Εξάλλου, υπάρχουν κι άλλοι σπουδαίοι που έπαιξαν στον Άρη, όπως οι Γουίλτζερ, Σέλερς, Μπέρι, Πάσπαλι, Αρλάουκας, Ραούφ, Γουίλκινσον, Κλαρκ κ.α.

*Εξαιρέθηκαν από τη λίστα παίκτες που έχουν αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, όπως οι Λευτέρης Σούμποτιτς και Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Τρόπος ψηφοφορίας: Μέσω κινητού πηγαίνετε στο Instagram του PRESSARIS, πατήστε το κίτρινο εικονίδιο του site και εκεί θα σας εμφανιστεί η ψηφοφορία μέσω story, που θα διαρκέσει μέχρι το πρωί της Τετάρτης. Γράψτε στο ειδικό πλαίσιο τα τρία ονόματα των παικτών που θέλετε.

To Top