Θέμα ωρών η ανακοίνωση της απόφασης για Ντουρμισάι, αισιοδοξία στον Άρη…

Σήμερα το πρωί αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ επί της έφεσης της ΠΑΕ Άρης για την ενεργοποίηση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι με τους κιτρινόμαυρους να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν πάρει επίσημα θέση, αναμένοντας την απόφαση για την ανάκληση του δελτίου του παίκτη. Παραμένουν όμως αισιόδοξοι, δίνοντας συνέχεια στο κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες για το συγκεκριμένο ζήτημα. Μία αισιοδοξία η οποία ενισχύεται από την σημερινή ακροαματική διαδικασία και τις δηλώσεις του νομικού της ΕΠΟ ο οποίος αναγνώρισε το δίκιο του Άρη.

Η Επιτροπή Ιδιότητας της ΕΠΟ είχε προχωρήσει στην ανάκληση του δελτίου του ποδοσφαιριστή εκτιμώντας ότι κακώς είχε εκδοθεί λόγω της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η FIFA στην ΠΑΕ Άρης για οφειλές απέναντι σε παλιούς ποδοσφαιριστές. Από την πρώτη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» ισχυρίστηκαν ότι αυτές οι οφειλές αφορούν την παλιά εταιρία, αυτό σημειώνουν και στην αλληλογραφία τους με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, καταλήγοντας ότι κακώς τους επιβλήθηκε αυτή η ποινή.

Η ΠΑΕ Άρης υποστήριξε το ίδιο και στη διάρκεια της σημερινής (23/1) εκδίκασης της υπόθεσης στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ όπου υπήρξε και παρέμβαση του Γιώργου Παναγόπουλου εκπροσωπώντας πέντε πρώην ποδοσφαιριστών του Άρη (σ. σ. Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Μανώλης Παπαστεριανός, Χρήστος Αραβίδης, Εύθυμης Κουλουχέρης, Κώστας Καπετάνος) οι οποίοι τάχθηκαν υπέρ της ανάκλησης του δελτίου του παίκτη. Η οποία φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να έχει πέσει για μία ακόμα φορά στο… κενό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέμβαση υπέρ του Άρη έχει κάνει η ΕΠΟ καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία αποδέχεται τον ισχυρισμό των «κιτρινόμαυρων».

Η τελική απόφαση θα γνωστοποιηθεί σήμερα το πρωί και στις τάξεις του Άρη επικρατεί αισιοδοξία ότι θα γίνει δεκτή η έφεσή τους, θα καταπέσει η απόφαση ανάκλησης του δελτίου και ο 24χρονος επιθετικός θα ανακτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Άρη, αρχής γενομένης της εκτός έδρας αναμέτρησης (26/1, 17:15) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

To Top