Θέος: «Αποδείξαμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει λαμπρό μέλλον»

Εμφατική πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2023 (Μάλτα, 3-16) σημείωσε η εθνική Νέων, η οποία τερμάτισε πρώτη στον 5ο όμιλο της Elite Round μετά τη νίκη με 1-0 επί της διοργανώτριας Ιρλανδίας στο «Ferrycarrig Park» του Γουέξφορντ.

Η ελληνική ομάδα επιστρέφει σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά από το 2015.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος δήλωσε μετά την πρόκριση ότι αισθάνεται υπερήφανος για όλα τα μέλη της αποστολής και τόνισε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει λαμπρό μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πρόκριση που κατακτήσαμε. Το άξιζαν 100%, γιατί πάλεψαν σε όλες τις αναμετρήσεις, ώστε να εκπροσωπήσουν επάξια την Εθνική Ομάδα. Θέλω να συγχαρώ όλο το τεχνικό επιτελείο που συνέβαλε τα μέγιστα για να βρίσκεται όλη η αποστολή ετοιμοπόλεμη σε κάθε παιχνίδι», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε:
«Ξέραμε πριν την έναρξη του τουρνουά την ποιότητα των παιδιών, καθώς δουλεύουμε μαζί τους 3-4 χρόνια και σε συνεργασία με τον σχεδιασμό του κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, τον οποίον θέλω να ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μας παρέχει σε όλους τους τομείς, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης.

Οι κόποι όλων ανταμείφθηκαν. Σήμερα αποδείξαμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ταλέντο και λαμπρό μέλλον. Ευελπιστώ ότι όλες οι ομάδες και όλοι οι υπεύθυνοι θα αξιοποιήσουν στο έπακρο όλα τα παιδιά της αποστολής. Θέλω να αφιερώσω την πρόκριση στις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλους.»

To Top