Θέος: «Αφιερωμένο στον Στέφανο Γιώρη, θα τον τιμούμε πάντα…»

Μετά βίας συγκρατούσε τα δάκρυά του ο Τάσος Θέος μετά τη λήξη, όταν θέλησε να αφιερώσει στη μνήμη του εκλιπόντα Στέφανο Γιώρη το τρόπαιο που κατέκτησαν τα «παιδιά» του…

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε, εμφανώς συγκινημένος, στην κάμερα της Nova: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, σ’ όλη την ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον αντίπαλο, που έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς το θέλαμε περισσότερο. Μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε φέτος, αλλά αυτό το κύπελλο το είχαμε υποσχεθεί στον Στέφανο Γιώρη. Σ’ έναν άνθρωπο που ήταν σαν πατέρας μας. Θα τον τιμούμε και θα τον θυμόμαστε πάντα»…

Ο Τάσος Θέος συμπλήρωσε: «Σ’ αυτές τις ηλικίες, δεν είναι μόνο να διδάξεις στους παίκτες την τακτική, είναι πολύ περισσότερα. Τα παιδιά αυτής της ηλικίας χρειάζονται και ψυχολογική υποστήριξη και πολλά άλλα. Ήταν πολύ σημαντική η τηλεοπτική κάλυψη του φάιναλ φορ, έδωσε μεγάλο κίνητρο στα παιδιά και εύχομαι να συνεχιστεί σε μεγαλύτερο βαθμό στο μέλλον. Αυτά τα νέα παιδιά, όλων των ομάδων του πρωταθλήματος, θα είναι εκείνα που θα παίζουν αύριο – μεθαύριο στην Εθνική ομάδα».

Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε λίγο αργότερα, στο «Αθλητικό Metropolis»: «Είναι σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε όλη τη χρονιά, όχι μόνο για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και για τη βελτίωση των παικτών, αφού ο απώτερος στόχος μας είναι αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν την Κ-20 και κατόπιν την πρώτη ομάδα. Είναι όμως πολύ σημαντικό να επιστρέφουμε πρώτοι στην πόλη και θέλαμε πολύ να πάρουμε αυτόν τον τίτλο για να τον αφιερώσουμε στον Στέφανο Γιώρη».

Τέλος, αναφορικά με την τακτική των «κίτρινων», ο κ. Θέος επισήμανε: «Όλη τη χρονιά δεν είχαμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Ενόψει του τελικού τον μελετήσαμε καλά, ξέραμε ότι ο αντίπαλος παίζει πολύ γρήγορα, κλείσαμε τους χώρους πίσω και εκμεταλλευτήκαμε τους κενούς χώρους που άφησε. Μετά το πρώτο γκολ θα μπορούσαμε να φτάσουμε και στο 2-0. και να φτάσουμε ακόμα πιο εύκολα στη νίκη».

To Top