Ο Άρης στο πιο ψηλό σκαλί! «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!» (videos)

Ακόμα και στους… ανήλικους, ο Άρης είναι το αφεντικό! Η Κ-17 τίμησε την υπόσχεσή της και το χρέος στη μνήμη του Στέφανου Γιώρη, νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 στον τελικό του φάιναλ φορ και επιστρέφει από την Τρίπολη με το βαρύτιμο τρόπαιο, το πρώτο των «κίτρινων» στην τετραετή ιστορία του θεσμού!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Άρης με γκολ του Παναγιώτη Βαλαή, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΟΚ σε εκτέλεση κόρνερ του Ανδρεάδη και κεφαλιά του Σουνά, σκόραρε από κοντά στο 50′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο οι κίτρινοι στέφθηκαν πρωταθλητές στην κατηγορία Κ-17.

Η ομάδα του Τάσου Θέου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τρίπολης, είχε δοκάρει στο 9′ με τον Ανδρεάδη, έχασε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες και το 1-0 μάλλον αδικεί την προσπάθεια όλων των παιδιών, αφού είχε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει σ’ ένα δεύτερο γκολ και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση.

Διαβάστε αναλυτικά την εξέλιξη του τελικού λεπτό προς λεπτό, έτσι όπως τον μετέδωσε live το PRESSARIS

ΑΡΗΣ (Θέος): Μάντζαρης, Κιβρακίδης, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Λεμονής (88′ Χατζηνικολάου), Αντωνιάδης, Βαλαής (74′ Πασχαλίδης), Ρότα (69′ Μαρινόπουλος), Σουνάς (90’+2′ Βασιλούδης), Ιγνατίδης (81′ Παπουτσής).

ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος): Στρέζος, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Καραμπάς (79′ Τζεβελέκης), Ταουσιάνης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Καρατζάογλου, Πόζογλου (65′ Σαββίδης).

Δείτε το «χρυσό» γκολ του Παναγιώτη Βαλαή:
{dailymotion}xqtvos|640|360{/dailymotion}

Δείτε τη λήξη του τελικού, τις πρώτες δηλώσεις του Τάσου Θέου και φυσικά την συγκλονιστική στιγμή της απονομής:
{dailymotion}xqtwte|640|360{/dailymotion}

To Top