Το στόρι της “περιπέτειας” του Νίκου Παπαδόπουλου

Ήταν σίγουρα μια περιπετειώδης μέρα για τον Νίκο Παπαδόπουλο, η σημερινή. Το πρωί συνελήφθη – βάσει του δελτίου Τύπου που εξέδωσε η αστυνομία – ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, με την κατηγορία των χρεών προς το δημόσιο ύψους 966.280 ευρώ! Ο παράγοντας του Άρη διευκρίνισε, πάντως, σε επικοινωνία που είχε το PRESSARIS μαζί του, ότι έδωσε διευκρινίσεις στην εισαγγελέα για φορολογικά θέματα. 

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €! 

Όλα ξεκίνησαν από το τηλεγράφημα του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Δευτέρα, σύμφωνα με το οποίο συνελήφθη ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Νίκος Παπαδόπουλος!

Αναλυτικά το τηλεγράφημα με ώρα ανάρτησης 19:46 αναφέρει: “Ο πρόεδρος του “ΑΣ Άρης”, Νίκος Παπαδόπουλος, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του τμήματος αναζητήσεων της Ασφάλειας, κατηγορούμενος για χρέη προς το δημόσιο. Σύμφωνα με την αστυνομία το ύψος των χρεών ανέρχεται στο ποσό των 966.280 ευρώ”.

Το PRESSARIS επικοινώνησε άμεσα με την Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η οποία επιβεβαίωσε τη σύλληψη, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε ο οικονομικός εισαγγελέας, ενώ διευκρινίστηκε ότι στη συνέχεια αφέθη ελεύθερος, αφού έγινε παροχή εξηγήσεων για βεβαιωμένο ποσό χρεών που αφορά την περίοδο χρήσης από 31/3 του 2009 ως τις 30/11 του 2011.

Στη συνέχεια σε επικοινωνία του PRESSARIS με τον πρόεδρο των κίτρινων υπήρξε η δική του τοποθέτηση για το θέμα… «Βλέπω αυτήν τη στιγμή τον αγώνα της ομάδας Κ17 του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Κλήθηκα το πρωί από την εισαγγελέα, πήγα στο δικαστικό μέγαρο και έδωσα κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με φορολογικά θέματα, από αυτά που είναι ανοιχτά στον σύλλογο. Δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο αυτήν τη στιγμή. Είναι πολύ λεπτό το θέμα, όπως καταλαβαίνετε» τόνισε ο ίδιος o πρόεδρος του ΑΣ με κατηγορηματικό τρόπο.

To Top