Θέος: «Είμαστε οι καλύτεροι και το δείξαμε»

Μετά το ισοπεδωτικό 6-1 επί του Παναιτωλικού, που έδειξε την ξεκάθαρη υπεροχή του Άρη στον όμιλό του στο πρωτάθλημα Κ-17, ο προπονητής της ομάδας Τάσος Θέος δεν θα μπορούσε παρά να δηλώσει περήφανος και ενθουσιασμένος με τους νεαρούς παίκτες του…

«Σήμερα έμεινα εντυπωσιασμένος. Παίξαμε με τη μονή ομάδα, που μας έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα και σήμερα αποδείξαμε πως είμαστε καλύτεροι. Η ήττα 5-0 που είχαμε γνωρίσει στο Αγρίνιο, ήταν ένα καλό μάθημα. Μας έκανε να καταλάβουμε πως βρισκόμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο. Πρέπει να κάνουμε πάντοτε το καλύτερο και έχουμε πολύ δρόμο για να αναδείξουμε και άλλα στοιχεία, ώστε κάποια στιγμή, να καταφέρουν τα παιδιά να παίξουν στη πρώτη ομάδα», δήλωσε ο νεαρός τεχνικός στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

Εξάλλου, αναφερόμενος στους προσεχείς στόχους της ομάδας, ο τεχνικός της Κ-17 είπε: «Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά θετικά και το κάναμε, αλλά δεν θα τα σταματήσουμε εδώ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να αποδείξουμε πως είμαστε σε μεγάλο σύλλογο, αλλά και οι καλύτεροι στον όμιλο».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top