Ιδανικό το φετινό φινάλε για την Κ-17 (photogallery & video)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη φετινή χρονιά η Κ-17, η οποία στον τελευταίο της αγώνα για το 2011 συνέτριψε με 6-1 τον Παναιτωλικό, παίρνοντας ουσιαστικά την εκδίκησή της για την ήττα με 5-0 στον προηγούμενο γύρο.

Ο Άρης που είχε τα ηνία σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, όταν και δέχτηκε το γκολ, πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του (την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 0-4 της Κέρκυρας) και σκαρφάλωσε στους 17 βαθμούς. Σκόρερ για το συγκρότημα του Τάσου Θέου χρίστηκαν οι Φούσκας (δύο τέρματα), Μπελούλης, Γιαννακιτσίδης, Ιγνατίδης και Ζήσης.

Αναλυτικά, το χρονικό του αγώνα:

Στο 10′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Τόσκα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζαρκάδα, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ που επιχείρησε ο Ζήσης. Στο 12′ ο Άρης άνοιξε τον λογαριασμό των γκολ χάρη σε πλασέ του Φούσκα, μετά από πάσα του Ιγνατίδη (1-0). Στο 23′ ο Γιαννακιτσίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπελούλης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. To 3-0 σημείωσε στο 26′ ο Γιαννακιτσίδης με όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σκοράροντας για τρίτη φορά σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια (είχαν προηγηθεί τα δύο τέρματα που πέτυχε εναντίον των Φαιάκων). Στο 28′ ο Αργύρης εξουδετέρωσε σουτ του Ιγνατίδη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα σουτ του Βασιλάρη πέρασε δίπλα από την εστία του Μαντζάρη.

Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Αγρινίου έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Αργύρη με απευθείας κόκκινη κάρτα, έπειτα από αψιμαχία που δημιουργήθηκε μεταξύ των παικτών στην ανάπαυλα. Ταυτόχρονα αποβλήθηκε και ο προπονητής τερματοφυλάκων των “κίτρινων”, Αντώνης Λεπιτσάς.

Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν από τα αποδυτήρια αρκετά πιο μαχητικοί και κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με τον Τόσκα στο 54′, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα είχε προηγηθεί κεφαλιά του ίδιου παίκτη, η οποία πέρασε λίγο άουτ. Η απάντηση των παικτών του Νίκου Πασσιαλή ήταν σχετικά γρήγορη και στο 60′ κατάφεραν να πετύχουν και τέταρτο τέρμα με δυνατό σουτ του Ιγνατίδη, έπειτα από ασίστ του Φούσκα (4-1). Στο 62′ ο Γιαννακιτσίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Γραμπής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 65′ ο Ζήσης πάσαρε από τα δεξιά και ο Φούσκας, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, “έγραψε” με πλασέ το 5-1 ανεβάζοντας τον δείκτη των προσωπικών του τερμάτων στα δύο. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ζήσης διαμόρφωσε με ψηλοκρεμαστό σουτ, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, το 6-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης σημειώθηκαν δύο ακόμα καλές ευκαιρίες, με τον Μαντζάρη να μαζεύει προ του Βασιλάρη στο 70′, και τον Νικολάου αντίστοιχα να μπλοκάρει σουτ του Βασιλούδη στο 86′.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού θα δοθεί με την έλευση του νέου έτους, στο Μεσημέρι, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Μαντζάρης, Μήτρου (76′ Κιβρακίδης), Μπιμπισίδης, Γραμπής, Τσιπούρας (67′ Βαλαής), Μπελούλης, Φούσκας (71′ Βασιλούδης), Γιαννακιτσίδης (78′ Βαρότσης), Ιγνατίδης, Ζήσης, Πασχαλίδης (62΄ Λεμονής).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αργύρης, Κωστόπουλος, Μπακογιάννης (73′ Κάραλης), Δημουλάς, Τόσκα, Παλιάτσας, Χαντακιάς, Ζαρκάδας (71′ Ντίνος), Κολοκοτρώνης (50′ Σταματέλος), Βασιλάρης, Γιαχαλής (46′ Νικολάου).

Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από το παιχνίδι, καθώς και τις φωτογραφίες των πέντε σκόρερ:
{gallery}karaoglanidis/k17_panetolikos{/gallery}

Δείτε σε βίντεο μια από τις πολλές ευκαιρίες του Άρη στην αναμέτρηση:
{youtube}Tj7VC6qXYgk|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top