«Εξάσφαιρη» η Κ-17, διέλυσε τον Παναιτωλικό!

Με το επιβλητικό 6-1 θριάμβευσε η ομάδα Κ-17 του Άρη απέναντι σ’ εκείνη του Παναιτωλικού, σε παιχνίδι που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Λώλας» στην Σουρωτή, για την 5η αγωνιστική του 2ου γύρου.

Η ομάδα του Τάσου Θέου ήταν ασταμάτητη και πήρε την καλύτερη «εκδίκηση» για την ήττα με 5-0 που είχε γνωρίσει στον αντίστοιχο αγώνα του Αγρινίου, πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Το σκορ για τον Άρη άνοιξε ο Φούσκας με πλασέ στο 12′ έπειτα από πάσα του Ιγνατίδη, για να έρθει το 2-0 στο 23′ με κεφαλιά του Μπελούλη μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννακιτσίδη. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 3-0, χάρη στο γκολ του Γιαννακιτσίδη στο 30′ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός μείωσε προσωρινά με σουτ του Τόσκα στο 54′, αλλά ακολούθησαν άλλα τρία γκολ για τους «κίτρινους» μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα: Στο 60′ με δυνατό σουτ του Ιγνατίδη μετά από ασίστ του Φούσκα, στο 65′ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Φούσκα, που αξιοποίησε πάσα του Ζήση και τέλος στο 66′ με όμορφη ατομική προσπάθεια και ψηλοκρεμαστό σουτ του ίδιου του Ζήση.

Θα ακολουθήσει η αναλυτική περιγραφή του αγώνα, καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ από το PRESSARIS…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top