Θέος: “Μάθημα το σημερινό παιχνίδι για την συνέχεια…”

Ο Άρης έχασε ένα παιχνίδι που θεωρητικά έπρεπε να είχε κερδίσει, όμως και μέσα από ήττες η ομάδα της Κ17 μαθαίνει, όπως τόνισε και ο τεχνικός της, Τάσος Θέος.

Αμέσως μετά την ήττα από τον Πανθρακικό ο Θέος υπογράμμισε πως “πρώτη ήττα για εμάς στο φετινό πρωτάθλημα και πρώτη από πέρυσι. Δεχτήκαμε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά από στημένο. Παρόλα αυτά δείξαμε υπομονή. Πατήσαμε κάτω τη μπάλα και δημιουργήσαμε. Απλά είμαστε μια καινούργια ομάδα και πολλά παιδιά παίζουν φέτος για πρώτη φορά στην Κ17”.

Συνέχιζε υπογραμμίζοντας ότι “αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει ένα μάθημα για τα παιδιά, ότι δηλαδή οι αντίπαλοι θα μας παίζουν έτσι, και ειδικά μέσα στην έδρα μας. Όλες οι ομάδες θα είναι κλειστές, γιατί παίζουν με τον πρωταθλητή. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή, να μην κάνουμε δώρα τέτοια γκολ, που αλλάζουν την ψυχολογία μέσα στο ματς και να έχουμε πιο καθαρό μυαλό στην τελική φάση, ώστε αν έρθει ένα γκολ, η νίκη να είναι θέμα χρόνου”.

Για τον επόμενο αγώνα της Κ17, με την Ξάνθη, ο Τάσος Θέος δήλωσε πως “είναι σίγουρα ένα πιο δυνατό παιχνίδι, σε σχέση με αυτό κόντρα στον Πανθρακικό. Παρόλα αυτά ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Θα είναι ένα καλό ματς, από το οποίο θα αρχίσουμε να βλέπουμε ποια παιδιά μπορούν να ανταποκριθούν στον Άρη και την Κ17. Καλές οι προπονήσεις, καλά τα φιλικά, αλλά μέσα από τους αγώνες φαίνεται ποιοι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν στο πρωτάθλημα της Σουπερλίγκας και να φορούν τη φανέλα του Άρη”.

To Top