Θέος: «Να έχουν συνέχεια οι καλές εμφανίσεις»

Η αισθητή βελτίωση της ομάδας Κ-17 σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, έκανε τον προπονητή Τάσο Θέο να δηλώσει αρκετά ικανοποιημένος, έπειτα από την ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Παίξαμε καλά. Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική. Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν δόθηκε ούτε ένα φάουλ υπέρ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Κρατάμε μόνο την εμφάνιση της ομάδας από το σημερινό παιχνίδι και πιστεύω πως μέσα από τη δουλειά θα βελτιωθούμε. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, με ανεβασμένη ψυχολογία και μαχητικότητα», είπε ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» και συμπλήρωσε:

«Τα παιδιά της ομάδας βρίσκονται σε μια ιδιαίτερη ηλικία. Πλέον γίνονται άνδρες, και προσπαθώ μέσα στο παιχνίδι μας να εφαρμόσουμε και κάποια κομμάτια τακτικής. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Αντίθετα θέλουμε να έχουμε καλές εμφανίσεις, οι οποίες έρχονται πάντα με πολύ δουλειά».

Από την πλευρά του, ο σκόρερ των «κίτρινων», Μαργαρίτης Αλταλίκης, επισήμανε: «Θέλαμε να ξεπεράσουμε την βαριά ήττα από τον Παναιτωλικό. Καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ νωρίς, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε στην συνέχεια προκειμένου να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ. Και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και σε κάθε ματς, πρέπει να παίζεις με ψυχή και αυτό να το δείχνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

To Top