Θέος: «Να ρεφάρουμε για την ήττα στο Αγρίνιο»

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται αύριο στις 11:00 η Κ-17 στην Σουρωτή, για την 5η αγωνιστική του 2ου γύρου, με στόχο να πάρει… εκδίκηση για τη βαριά ήττα (5-0) που είχε γνωρίσει στο Αγρίνιο.

Σε δηλώσεις του στο PRESSARIS, ο προπονητής της ομάδας Τάσος Θέος επισήμανε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το θετικό μας σερί και να κλείσουμε το 2011 πετυχαίνοντας μία ακόμα νίκη. Αυτό που αποζητούμε είναι να ρεφάρουμε για την ήττα που γνωρίσαμε στον προηγούμενο γύρο στο Αγρίνιο και παράλληλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Οι «κίτρινοι», που μετά τη σπουδαία νίκη που απέσπασαν επί της Κέρκυρας (0-1) βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (με 14 βαθμούς σε επτά παιχνίδια), τρεις μόλις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (17 βαθμοί σε οκτώ αγώνες), δε θα έχουν στη διάθεσή τους τραυματίες Αλταλίκη, Χατζηνικολάου, Χαζτηβλασίου, αλλά και τον τιμωρημένο λόγω καρτών Ανδρεάδη. Αντίθετα, στη διάθεση του τεχνικού τους επέστρεψαν οι Βαλαής (εξέτισε τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του), Βαρότσης, Μπελούλης και Παπουτσής (ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν).

Αναλυτικά, τη 19μελή αποστολή για το αυριανό ματς αποτελούν οι Μαντζάρης, Σινάδος, Κιβρακίδης, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Μήτρου, Τσιπούρας, Βαρότσης, Βαλαής, Μπελούλης, Πασχαλίδης, Φούσκας, Λεμονής, Ζήσης, Ιγνατίδης, Γιαννακιτσίδης, Μαρινόπουλος, Βασιλούδης και Παπουτσής.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top