Στην λίστα του Παναιτωλικού ο Πρίττας!

Πολλά ονόματα Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών περνούν από το μικροσκόπιο του Παναιτωλικού με σκοπό να βρεθεί η λύση στις θέσεις του αριστερού μπακ, του αμυντικού χαφ και του περιφερειακού επιθετικού. Ανάμεσα σε αυτά είναι και του Σάκη Πρίττα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το Αγρίνιο ο Παναιτωλικός στοχεύει για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου σε παίκτες που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στη Ελλάδα και τους γνωρίζουν στη διοίκηση από τη θητεία τους σε Ελληνικές ομάδες.

Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν τον Σάκη Πρίττα να είναι στη μεταγραφική λίστα του Παναιτωλικού, ο οποίος αύριο θα βρεθεί ως αντίπαλος του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο 32χρονος μέσος των κίτρινων βρίσκεται στο… ψυγείο της ομάδας, μια και δεν υπολογίζεται από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ και όλα δείχνουν ότι τον Ιανουάριο θα επέλθει διαζύγιο, ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Για την… ιστορία σας παραθέτουμε τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Αγρινίου, όπως έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Αμυντικοί: Βαγγέλης Μόρας (Σουόνσι), Νταβίντ Κρικβέλια, (Πανιώνιος), Λευτέρης Σακελλαρίου (ΠΑΟΚ), Γιάννης Ζαραδούκας (Ολυμπιακός)

 Μέσοι: Σάκης Πρίττας (Άρης), Σταύρος Τσουκαλάς (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Τζιόλης (Ρασίγκ Σαντατέρ), Ζουλιάνο Σπαντάστιο (ΠΑΟΚ). , Βλάνταν Ίβιτς (ΠΑΟΚ).

 Επιθετικοί: Φακούντο Πάρα (Ιντεπετιέντε), Γιάννης Αμανατίδης (ελεύθερος), Φάνης Γκέκας (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

 
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top