Θέος: «Να το ευχαριστηθούμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Τα κίνητρα της Κ-17 για κατάκτηση του τίτλου, ξεκινώντας με νίκη στον ημιτελικό επί του Πανιωνίου, θα είναι πολλά, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Θέος, ενόψει του φάιναλ φορ της Τρίπολης.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο τεχνικός των «κίτρινων» δήλωσε χαρακτηριστικά, στην κάμερα της Nova: «Στόχος μας δεν είναι αποκλειστικά να κυνηγάμε την κορυφή και το πρωτάθλημα, αλλά να βγάζουμε σωστούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα επανδρώνουν τις μεγαλύτερες ομάδες, την Κ-20 και αυτή των ανδρών. Όπως για παράδειγμα έγινε φέτος με τον Γιαννιώτα, τον Κατίδη, τον Διούδη και τον Γιαννίτση. Ηταν κάτι που το χαρήκαμε όλοι όσοι δουλεύουμε γι αυτά τα παιδιά. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, αλλά φυσικά αν συνδυαστεί και με επιτυχίες θα είναι το ιδανικότερο και για την ομάδα και για τα παιδιά. Στη Τρίπολη δεν πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί. Και οι τέσσερις ομάδες πάνε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οποιος βρεθεί στη καλύτερη μέρα στα πρώτα παιχνίδια και έχει την τύχη μαζί του θα περάσει στον τελικό  ο οποίος είναι ένα ματς και όλα γίνονται.

Σίγουρα τον Πανιώνιο δεν τον έχουμε αντιμετωπίσει. Προσπαθούμε μέσα από dvd να τον γνωρίσουμε, αλλά το σημαντικότερο για μένα και το είπα και στα παιδιά, είναι να ευχαριστηθούμε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Συγχαρητήρια στη Superleague και στη NOVA γι αυτή τη διοργάνωση. Η κάλυψη από την τηλεόραση είναι κάτι πρωτόγνωρο γι αυτά τα παιδιά, δίνει μεγαλύτερο ζήλο και διάθεση, διότι θα τους βλέπει όλη η Ελλάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Θέλουμε να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο του Άρη, καθώς η πρώτη ομάδα δεν τα κατάφερε φέτος, αλλά και να τιμήσουμε τη μνήμη του Στέφανου Γιώρη ο οποίος ήταν χρόνια σ’ αυτά τα τμήματα, δίνοντας και την ψυχή του γι’ αυτά τα παιδιά».                            

To Top