Θέος: «Πεντακάθαρο το γκολ που πετύχαμε»

Με διάθεση αυτοκριτικής, αλλά χωρίς να παραβλέπει τα μεγάλα λάθη του διαιτητή, αντιμετώπισε ο Τάσος Θέος την ήττα της Κ-17 στα Γιάννινα, που έβαλε τέλος σ’ ένα αήττητο σερί τεσσάρων μηνών.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» σχολίασε αρχικά στον «Άρης FM 92,8» το γκολ του Γιαννακιτσίδη, το οποίο κακώς ακυρώθηκε, στο 88′: «Ήταν μια σημαντική φάση. Αν μετρούσε αυτό το γκολ, δεν θα χάναμε. Όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρώτο της βαθμολογίας. Κάποτε θα χάναμε, αλλά δεν θέλαμε να γίνει έτσι. Αν θέλουμε να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να κοιτάμε κάποια πράγματα και ειδικά στην διαιτησία».

Αναφερόμενος στην απόδοση της ομάδας του, είπε: «Σπαταλήσαμε ένα μισάωρο στο πρώτο μέρος μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας. Στη συνέχεια ήμασταν σοβαροί, δεν απειληθήκαμε καθόλου, δεχτήκαμε όμως το γκολ την ώρα που κορυφώναμε την πίεσή μας. Τα παιδιά έδειξαν πειθαρχία, είχαμε πολλές φάσεις, το γκολ όμως που πετύχαμε ήταν πεντακάθαρο».

Τέλος, έστρεψε το βλέμμα στον προσεχή εξ αναβολής αγώνα με τη Δόξα Δράμας, την Τετάρτη (14/03) στο γήπεδο Κουδουνίων: «Δεν μας πτοεί αυτή η ήττα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του ομίλου μας».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top