Ήττα μετά από τέσσερις μήνες για την Κ-17

Άδικη ήττα, την πρώτη της μετά από τέσσερις μήνες, γνώρισε η Κ-17 του Άρη στο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων Ανατολής, όπου έχασε με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, πληρώνοντας την ατυχία της αλλά και τα καθοριστικά λάθη της διαιτησίας.

Η ομάδα του Τάσου Θέου είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και δέχθηκε την «ψυχρολουσία» στο 83′, όταν ο Παπαρούνας σκόραρε για τους γηπεδούχους.

Οι «κίτρινοι» είδαν πάντως το διαιτητή κ. Μπουμπά να ακυρώνει άδικα γκολ του Γιαννακιτσίδη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 88′, ενώ είχαν σημειώσει και ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στην εκπνοή του α’ μέρους, με κεφαλιά του Γραμπή. Επιπλέον, στο 55′ ο Άρης είχε δοκάρι με τον Γιαννακιτσίδη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Τάτσης): Κολιοπούκας, Λάμπρου, Φίλιος, Ταχίας, Αλεξίου, Φαρμάκης, Καμποσιώρης, Σπαλιάρας, Χαρίσης, Γιάκος, Παπαρούνας.
ΑΡΗΣ (Θέος): Παπαδόπουλος, Χατζηνικολάου (84′ Μπέκας), Τσιπούρας, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Μαρινόπουλος (78′ Βαρότσης), Λεμονής, Πασχαλίδης, Παπουτσής (71′ Κιβρακίδης), Γιαννακιτσίδης, Ζήση (57′ Βασιλούδης).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top