Θέος στο PRESSARIS: «Η τιμή, ο άθλος του Άρη και τα βιβλία του Άγγελου»!

Ένας από τους ανερχόμενους προπονητές που ήδη απασχολεί με τις ικανότητες του τον χώρο του ποδοσφαίρου είναι ο Τάσος Θέος . Ο νεαρός τεχνικός του Άρη βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ, λίγες μέρες μετά την βράβευση της Κ17 στην κοπή της πίτας της ΕΠΣΜ στο τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς». Ο Τάσος Θέος μίλησε στο PRESSARIS για τον ίδιο, τον Άρη και τη δύσκολη συνέχεια.

Του Παναγιώτη Κυπριχτσή

Ποια ήταν τα συναισθήματα που σας διακατείχαν μετά από αυτήν την σημαντική διάκριση;

« Σίγουρα ήταν ένα γεγονός που με έκανε να νιώθω όμορφα καθώς είδα να ανταμείβονται οι κόποι τόσων ετών. Ήταν μια ηθική δικαίωση για μένα αυτή η βράβευση και πόσο μάλιστα όταν οι δημοσιογράφοι που γίνονται πολλές φορές ιδιαίτερα καυστικοί απέναντι στους προπονητές, με έβγαλαν πρώτο στην ψηφοφορία. Μου δίνει επιπλέον δύναμη να δουλέψω με ακόμα μεγαλύτερο πάθος για να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Τι έχετε να πείτε για τους νέους παίκτες που αγωνίζονται στην επαγγελματική ομάδα;

«Νιώθω υπερήφανος που φέτος αγωνίζονται παιδιά που ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής. Οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που πήραν ευκαιρίες φέτος και έδειξαν ότι μπορούν να συνεισφέρουν στην ομάδα. Πραγματικά όλα τα παιδιά που αγωνίζονται έχουν ταλέντο και το μέλλον τους ανήκει».

Για τον φετινό στόχο της ομάδας;

«Η φετινή σεζόν ήταν από το ξεκίνημα της ιδιόρρυθμη. Από την προετοιμασία όπου είχαν φύγει πολλοί ποδοσφαιριστές δυσκολευτήκαμε να σχεδιάσουμε την ομάδα. Παρόλα αυτά είμαστε σταθερά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο».

Επηρέασε η απώλεια του Άγγελου του νεαρούς παίκτες;

«Αναμφίβολα ήταν ένα συγκλονιστικό γεγονός. Σοκαριστήκαμε όλοι. Ποσόν μάλλον τα παιδιά που είδαν να χάνεται από κοντά τους ένας φίλος. Στην αρχή δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ και γω γιατί ήταν ένα πρωτόγνωρο συμβάν και για μένα. Ωστόσο πρέπει να τονίσω ότι υπήρξε πολύτιμη η βοήθεια του πατέρα του Άγγελου. Είναι κοντά μας και μας δίνει δύναμη σε κάθε παιχνίδι. Μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα μοίρασε σε όλα τα παιδιά την ομάδας τα βιβλία που διάβαζε ο Άγγελος. Πραγματικά είμαι υπόχρεος για την στήριξη που μας δίνει».

Σας έχει γίνει πότε πρόταση για να αναλάβετε μεγαλύτερο πόστο στην επαγγελματική ομάδα;

«Στην προηγούμενη διοίκηση που την απάρτιζαν ο Κατσιαούνης ο Λαμπριάκος και ο Ζαμπέτας, είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις. Εγώ δεν ένιωθα έτοιμος και έτσι δεν προχώρησε κάτι επίσημο. Πάντως πιστεύω ότι ακόμα έχω να συνεισφέρω από το τωρινό μου πόστο και δεν σκέφτομαι κάτι προς το παρόν».

Για τη μάχη που δίνει ο Άρης στη Σούπερ λίγκα;

«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η ομάδα θα παραμείνει στην Σούπερ λίγκα. Θα είναι πραγματικά άθλος αν επαληθευτεί η πεποίθηση μου γιατί πέρασε πολλές φουρτούνες φέτος. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά όπου τα πράγματα είναι θλιβερά. Το λυπηρό είναι ότι έχει πολλούς εχθρούς και κανέναν σύμμαχο σε αυτήν την προσπάθεια που καταβάλει. Ο σύλλογος θα γυρίσει σελίδα αν τα καταφέρει φέτος»!

* Στη φωτογραφία ο Τάσος Θέος παραλαμβάνει το βραβείο του από τον δημοσιόγραφο Γιάννη Δέλκο.

To Top