Θέση στη διοίκηση υπόσχεται στους φιλάθλους, υποψήφιος αγοραστής της Τσέλσι!

Ο Βρετανός κατασκευαστής ακινήτων, Νικ Κάντι, ο οποίος ενδιαφέρεται για την αγορά της Τσέλσι, υπόσχεται να δώσει στους φιλάθλους των «μπλε» μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο!

Επίσης διατίθεται να προσφέρει βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, μετά την επιβολή κυρώσεων από την Βρετανία στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, όπως αποκάλυψε το «Sky News».

Ο 49χρονος Κάντι, είναι φίλαθλος της Τσέλσι από την παιδική του ηλικία και δήλωσε την Παρασκευή (11/3) ότι ενδιαφέρεται να κάνει μια προσφορά για την εξαγορά της αγαπημένης του ομάδας.

Οποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει την Τσέλσι μπορεί να υποβάλει πρόταση στην βρετανική κυβέρνηση, μετά την επιβολή κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς, στον απόηχο της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης, σταμάτησε τα σχέδια του Αμπράμοβιτς να πουλήσει τον σύλλογο, αναμένοντας ένα ποσό κοντά στα τρία δισεκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Το «Sky News», ανέφερε ότι η πρόταση να προσφέρει μια θέση στους φιλάθλους της ομάδας, στην διοίκηση, είναι κεντρικό μέρος του σχεδιασμού του Κάντι, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους χρηματοδότες, προκειμένου να καταθέσει προσφορά, πριν από την λήξη της σχετικής προθεσμίας, στο τέλος της εβδομάδας.

To Top