Παρελθόν από τη Χέρτα Βερολίνου ο Κορκούτ

Η διοίκηση της Χέρτα Βερολίνου έλυσε σήμερα (13/03) την συνεργασία της με τον Ταϊφούν Κορκούτ, μετά από μόλις τρεις μήνες παραμονής του, στον πάγκο της ομάδας.

Ο Κορκούτ, ανέλαβε την Χέρτα τον περασμένο Νοέμβριο, αντικαθιστώντας τον Παλ Νταρντάϊ, όμως δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα, που μετά την ήττα από την Γκλάντμπαχ με 2-0, βρίσκεται στην 17 θέση την μπουντεσλίγκα με 23 βαθμούς, όσους έχει και η Στουτγκάρδη.

«Μετά από ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα με επτά βαθμούς στους πρώτους τέσσερις αγώνες και μια θετική τάση, έχουμε πλέον αναλύσει ξεκάθαρα την εξέλιξη, την απόδοση και τα αποτελέσματα των εννέα αγώνων από την επανέναρξη της σεζόν και αποφασίσαμε να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία στην θέση του προπονητή.

Είμαστε σε θέση υποβιβασμού. Απομένουν οκτώ αγώνες για να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς και να παραμείνουμε στην κατηγορία», δήλωσε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στους εννέα αγώνες πρωταθλήματος το 2022, η Χέρτα ηττήθηκε επτά φορές και απέσπασε δύο ισοπαλίες.

To Top