«Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της ομάδας»

Για τη δεινή κατάσταση που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Άρης και την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές της Κοινωνίας Μελών μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικήτας Ματθαίου, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των προθέσεών του.

Ο κ. Ματθαίου δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»: «Δυστυχώς δικαιώθηκα και αυτή είναι μια δυσάρεστη κατάσταση. Η υποψηφιότητά μου είναι κάτι λογικό, γιατί είδα ότι τα πράγματα πήραν μια δυσάρεστη τροπή. Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της ομάδας με την υποψηφιότητά μου στις εκλογές την επόμενη Κυριακή στην ΚΜΑ».

Για τη συνέχεια τόνισε πως θα πρέπει να αλλάξει τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και αυτή της ΚΜΑ: «Το θέμα είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε το διοικητικό περιβάλλον να αλλάξει και στην ΚΜΑ και στην ΠΑΕ και τα άτομα που θα έρθουν να συσπειρώσουν την ομάδα μας και να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που έχουν έρθει».

Όσον αφορά τη διοίκηση του ΑΣ και την προοπτική που θα πρέπει να δοθεί στον κόσμο: «Ο ερασιτέχνης είναι ο θεματοφύλακας του συλλόγου και δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή το ΔΣ του. Τα νούμερα στις άλλες διοικήσεις απέδειξαν όμως ότι απέτυχαν. Τα νέα άτομα που θα έρθουν θα πρέπει να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει ότι θα σώσουν την ομάδα».

Για την επόμενη ημέρα της ομάδας: «Θα δούμε τι θα γίνει μετά τις εκλογές. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να ξέρω το πρόβλημα πως έχει. Αν αποφασίσουν ότι πρέπει να κληθώ μαζί με τα υπόλοιπα άτομα που θα συνεργαστούν και τότε να γίνει το πρώτο βήμα για ένα διοικητικό σχήμα που θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα, θα είμαι στη διάθεσή τους».

Στον επίλογό του τόνισε: «Εγώ ποτέ δεν αρνήθηκα όταν ζητήθηκε να βοηθήσω την ομάδα. Δυστυχώς αυτό συνέβαινε πάντα όταν η πυρκαγιά είχε φουντώσει. Ο Άρης όμως έχει τον κόσμο του που παρότι έχει κουραστεί μπορεί να δώσει τη λύση. Αν ξυπνήσουν σε αυτόν τον λαό ένα όραμα, τότε το κόσμος θα συσπειρωθεί και μαζί με τα άτομα που επιλεχθούν από τον κόσμο θα βρεθούν λύσεις».

To Top