ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Θαμπή εικόνα του Άρη! Ανέτοιμος χωρίς δικαιολογίες και με τις ευθύνες να βαρύνουν όλους!

Ο Άρης παρουσιάστηκε ανέτοιμος πνευματικά, απροετοίμαστος, χωρίς συγκέντρωση και σαν να μην γνώριζε κανείς τη σημασία και τις ιδιαιτερότητες ενός κλασικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για την εικόνα, που παρουσίασε η ομάδα και ευθύνες έχουν όλοι, συμπεριλαμβανομένης και της τεχνικής ηγεσίας.

Δεν είναι η πρώτη χρονιά, που οι κιτρινόμαυροι, που δείχνουν αυτό το πρόσωπο και βρίσκονται πίσω στο σκορ με διαφορές 20 πόντων και μεγαλύτερες.

Η μεγάλη δύναμη του Άρη, η αμυντική του λειτουργία χθες στο πρώτο ημίχρονο μετατράπηκε σε αχίλλειο πτέρνα.

Δέχθηκε 54 πόντους, όσους δηλαδή φέτος έχει δεχθεί σε ολόκληρο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι σούταραν με ποσοστό 80% στα δίποντα (τελείωσαν το παιχνίδι με 23/34, ποσοστό 67%) και ο Τσαϊρέλης έκανε πάρτι κάτω από τα καλάθια, χωρίς να έχει αντίπαλο.

Η λειτουργία της ομάδας απείχε έτη φωτός από την αγωνιστική ταυτότητα, που έχει φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια και οι 20 πόντοι της διαφοράς ήταν φυσιολογικό επακόλουθο όλων αυτών των δεδομένων.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης έβγαλε αντίδραση, όμως τελικά πλήρωσε το τραγικό πρώτο εικοσάλεπτο.

Βελτίωσε αισθητά την άμυνά του, βρήκε λύσεις στην επίθεση με Σανόγκο, Τολιόπουλο και Γκάλινατ και με επιμέρους σκορ 32-14 μείωσε στο καλάθι (68-66). Δεν εκμεταλλεύτηκε, ωστόσο, τις ευκαιρίες που είχε για να περάσει μπροστά στο σκορ, είχε κακές επιθετικές επιλογές κι έφυγε ηττημένος από την έδρα του ΠΑΟΚ.

To Top