ΜΠΑΣΚΕΤ

Το νέο πρόβλημα του Σανόγκο σήμανε… συναγερμό στον Άρη

Δεν έφτανε στον Άρη η άσχημη εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ήρθε και ο τραυματισμός του Ίσμαελ Σανόγκο να κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα και να θέσει σε συναγερμό τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ιβοριανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ αποχώρησε τραυματίας και υποβασταζόμενος 8:40 πριν το τέλος του αγώνα και υπάρχει αγωνία στον Άρη για την κατάστασή του.

Χθες (18/11) υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, ώστε να υπάρξει μια πρώτη εικόνα για το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει και όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ αύριο (20/11) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για τον τραυματισμό του.

Όλοι ευελπιστούν ότι δεν θα έχει κάτι σοβαρό, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο φιλότιμους παίκτες της ομάδας, όπως φάνηκε και στον αγώνα με τον συμπολίτη.

Ο Σανόγκο ήταν ο δεύτερος σκόρερ των κιτρινόμαυρων (πίσω από τον Γκάλινατ), σημειώνοντας 17 πόντους (2/2 β., 3/5 δπ., 3/3 τρ.,) και προσθέτοντας τρία ριμπάουντ κι ένα λάθος, σε 24:33. Ήταν από τους λίγους που έδωσαν μάχες και προσπάθησε τόσο πολύ και η απώλεια του ήταν πολύ σημαντική.

To Top