«Θα βάλει τάξη ο Μασάδο, δεν ήρθε για… τουρισμό ο Κόκε»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κόντης μίλησε μια μέρα μετά τον αποκλεισμό των κίτρινων  στο κύπελλο από τον Ατρόμητο, για τη συνεργασία με τον Μασάδο και την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης:

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ μίλησε αρχικά για τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο: “Πολλά δεν πήγαν καλά. Η ομάδα μέχρι το 70΄ έδειξε ένα καλό πρόσωπο, από εκεί και πέρα ο προπονητής του Ατρομήτου ρίσκαρε, γέμισε μεσοεπιθετικούς, εμείς πέσαμε, οι παίκτες μας πελάγωσαν. Σε γενικές γραμμές ήμαστε απογοητευμένοι και από τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου που μας έβαλε στην περιοχή, ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων πάνω στον Καστίγιο στον οποίο δίνω τα εύσημα που μετά από ένα μήνα μπήκε και έπαιξε έτσι. Πρέπει να καταλάβει ότι είναι στόχος προκλήσεων. Ο Σκόνδρας θα πρέπει να σέβεται τους αντιπάλους αφού είναι παίκτης που έχει μέλλον”.

Ο Κόντης μίλησε και για τη συμφωνία με τον Μασάδο για τον οποίο είπε: “έχουμε καταλήξει σε αρχική συμφωνία. Είναι προπονητής που πληροί τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει. Δεν ψάχνουμε για θαυματοποιούς, ψάχνουμε για προπονητές που θα βάλουν μια τάξη στην ομάδα, να αρχίσει επιτέλους να δουλεύει για το μέλλον. Η πρόθεσή μας είναι το συμβόλαιο να έχει διάρκεια μεγαλύτερη από το εξάμηνο. Έχει κάνει έργο στις ομάδες που εργάστηκε”.

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης ο Γιάννης Κόντης τόνισε: “Λείπει ένα ποσό 1,2 εκατ. από την κεντρική διαχείριση. Φροντίσαμε να πληρώσουμε την εφορία, κλείσαμε πολλές τρύπες, ήμαστε από τις πιο συνεπείς ΠΑΕ. Διαλέξαμε να υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές από το να αφήνουμε απλήρωτες τις υποχρεώσεις μας προς την Πολιτεία. Οι ποδοσφαιριστές δεν θα χάσουν τα χρήματά τους. Ως το τέλος της σεζόν η ΠΑΕ έχει αν παίρνει περίπου 4εκ ευρώ ακόμη που θα καλύψουν πολλές από τις ανάγκες μας. Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Το καλοκαίρι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ακόμη καλύτερη ομάδα, σαν αυτή που αναπολούν οι φίλαθλοι σήμερα. Εμείς θα συνεχίσουμε με τους παίκτες που δεν θα λιποτακτήσουν”.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ άφησε να εννοηθεί ότι η διοίκηση του Άρη στο επόμενο διάστημα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει κάποιες συμφωνίες που θα ανακουφίσουν την ομάδα στο οικονομικό:
“Θα εκπλήξουμε πολλούς με κάποιες ενέργειες που θα κάνουμε στην συνέχεια. Οι ομάδες δεν μπορούν μόνες τους, μόνο με τον κόσμο. Δεν μιλάμε για αγορά της ΠΑΕ, μιλάμε για ενίσχυση οικονομική με διάφορους τρόπους. Προσπαθούμε να γίνει σύντομα”.

Για τον Κόκε τέλος είπε: “δεν ήρθε για τουρισμό. Αν ξεπεράσουμε τις τυπικές λεπτομέρειες, ήμαστε πολύ κοντά στο να επιστρέψει. Ο Άρης θα προασπίσει τα συμφέροντά του. Προς τιμήν του ο Κόκε δεν αρνείται την υποχρέωση που έχει προς τον Άρη».

 

 

To Top